sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Next destination - Incredible India and Nepal

No niin, aika ravistella blogi taas hereille. Kesä meni mukavasti chillaillessa kuten vuorotteluvapaalla kuuluukin. Nyt on kuitenkin aika pakata reppu ja valmistautua Intiaa ja Nepalia varten. Tasan viikon päästä odottelen jo jatkolentoa Istanbulissa Delhin suuntaan. Tarkoitus olisi kierrellä reilu pari viikkoa Pohjois Intiaa (Delhi, Armitsar, Agra ja Varanasi) 14.10 lennän Kathmanduun Nepaliin, jossa teen noin kuukauden pituisen vuoristovaelluksen Everestin alueella ja onpa siinä tarkoitus yrittää nousta 6189 metriä korkealle Imja Tselle.
Nepalin suhteen suunnitelmat on erittäin hyvällä mallilla. Otan vanhan kaverini firmasta oppaan/kantajan jonka kanssa vaelletaan melkein 4 viikkoa ja sit liityn kiipeilyä varten toiseen retkikuntaan, minkä mukana yritetään kiivetä Imja Tselle.
Intian suhteen kaikki onkin levällään. Matkasuunnitelmat tarkentuu vasta Delhissä, kun selviää, mihin saan junalippuja. Lippuja olis teoriassa voinut ostaa netin kautta, mutta vaikka lähetin Intiaan 30 meiliä, ens saanut toimivia tunnuksia, että lippuja olis voinut ostaa ennakkoon. No se nyt ei ollut mikään yllätys, kun kyseessä on Intia.
Intiassa oon käynyt viimeksi 1996, tokkopa siellä asiat toimii sen kummemmin kuin ennenkään. Viimeisestä Nepalin reissustakin on jo 12 vuotta. 1990 luvun ja 2000 taitteessa ehdin siellä kyllä käymään 5 kertaa 6 vuoden aikana.
Katsotaan jos saisin tehtyä jonkinlaisen slide shown noista 2002 reissun kuvista. Resoluutio niissä on todella pieni, kun sen aikaiset muistikortit eivät mahdollistaneet isoja kuvia.

Oikein lupsakkaa syksyn jatketta kaikille !