lauantai 28. toukokuuta 2011

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Futiskausi sai arvoisensa lopun tänäkin vuonna.
Ilta oli alkaa katastrofaalisesti, kun viriteltiin kisastudiota, niin 20 min ennen pelin alkua koko alueelta meni sähköt. Sit vaan äijät nopeesti autoon ja keskustaan irkkupubiin katsoon matsia. Monta sinipunapaitaa siellä ei näkynyt, sentään muutamalla muullakin Messiaan paita. Noi mun asiantuntemattomat kaverit vielä kannatti manua, kuten jotkut muutkin kaverit siellä Suomessa ja hieman muuallakin.
Noh, harvoin on tasoero noin suuri, kuin se tänään oli. Onneks tuomari antoi sen paitsiomaalin, muutenhan tuosta olis tullut teurastus.
Juhlan kunniaksi otettava lasi punkkua ennen nukkumaanmenoa, vaikka onkin "on call". Mesuliigan voittoja ei kuitenkaan tule kuin kerran vuodessa Barcalle. Pristinalaista futistietämystä osoittaa se, että heti voiton ratkettua, ilotulitusraketit paukkuivat ympäri kaupunkia. Ilmeisesti myös ylemmällä taholla arvostetaan Barcan voittoa, koska lähes heti kun pääsin himaan, tuli kunnon ukkosmyrsky ja vettä tulee just nyt taivaan täydeltä.
Syksyllä voikin sit tehdä pyhiinvaellusmatkan Camp Noulle, kunhan La Liigan taas pyörähtää käyntiin. Onnittelut kaikille muillekin Barcafaneille, manufanit polttakaa ne punaiset paitanne...
Saarivaltakunnassa voidaan taas keskittyä olennaiseen, eli kuka on ollut kenenkin kanssa ja missä...
Poika matkaa kuitenkin Kataloniaan, paikkahan onkin sille varsin tuttu.
-10-