maanantai 16. toukokuuta 2011

Yhtä juhlaa..

No niin taas ollaan maailmanmestareita, mikä parasta, täydellinen ruotsalaisten nöyryytys.
Stadissa tietty juhlat jatkuu vielä muutaman päivän. Me katseltiin eilen irkkupubissa matsia, siellä oli aika vahva suomalaisedustus, ruotsalaiset ilmeisesti aavistivat katastrofin ja katsoivat matsin jossain toisaalla.

Oli kiva käydä pitkästä aikaa stadissa lomalla. Tosin oli niin paljon kaikenlaisia asioita hoidettavana, että ei oikein ollut loman tuntua. Eksotiikkaa kylläkin löytyi, kun vappuna juotiin skumppaa kaivarissa pikku lumisateessa.
Noh, tuun kesäkuun alussa uudelleen stadiin, jospa silloin ehtisi lomailemaankin ja ei tarvisi enään villahousuja terdellä. Oli mahtava ajella fillarillakin pitkästä aikaa.

Jossain vaiheessa paluumatkalla sain päähäni ajatuksen, että musta tulee valokuvaaja, tai siis sellainen harrastelija. Tänään sit pistin järkkärikameran tilaukseen. Onpahan ainakin hyvä syy lähteä ens talvena reissuun kuvaamaan vaikka isoja kissoja johonkin lämpimään. Ties vaikka sais blogiinkin hieman tasokkaampia kuvia jossain vaiheessa.

Pristinassa on kesä ihan täysillä. Viikonloppuna oli liki 30 astetta lämmintä, nyt ukkonen jyrisee oikein kunnolla. Todella kiva juttu, onhan tuota kesää odotettukin.
Juhlikaa te siellä mestaruutta, me koitetaan täällä kehittää Kosovon demokratiaa.
eulextyömies