tiistai 11. tammikuuta 2011

Bamburi Beach

Non niin taas takaisin tässä Mombasan kupeessa. Käytiin pyörähtämässä Malindissa pari päivää ja oli ajatus jatkaa vielä pohjoisemmaksi, mutta tehtiinkin takinkääntö ja palattiin lähtöruutuun.
Ei toi Matatussa (Toyota Hiace minibussi) istuminen tuntunut kovin houkuttelevalta, kun lomaa ei kuitenkaan ole monta päivää jäljellä. Pöjötetään täällä piitsillä 5 päivää ja sit lento Nairobiin ja sieltä jatkot sit yöllä Istanbulin kautta Pristinaan. Kämppis pisti just viestiä, että Pristinassa on niin kova sumu, että kenttä on ollut kiinni pari päivää. Noh, eiköhän se jossain vaiheessa tokene, niin pääsee takaisin Balkanin Pariisiin. Täällä ei sumu vaivaa, terdellä tätä kirjoittelen. Kello on 22.30. Sen verran lämmint, että sortseissa ja t-paidassa pikku hiki päällä vaikka hieman tuuleekin.
Tänään sain vahvistuksen, että duunihommat vaihtuu. Yllätys oli se, siirto onkin jo tammikuun lopussa. Sit alkaakin advisor/mentor hommat siitä eteenpäin.
Ei jää kuin pari viikkoa aikaa luovuttaa välineistö ja duunit seuraavalle kaverille, kuka liekään se onnellinen. En viitsi edes ilmoittaa duuniin asiasta, ennenkuin palaan konttorille. Voihan se olla, että siellä tieto kiirii kyllä pomon korviin jo aikaisemmin.
Mä koitan viritellä lisää kuvia jossain vaiheessa noihin diasarjoihin, kun nyt on taas yhteyksien parissa.
Eipä muuta kuin onnea ja menestystä sinne suunnalle.
kesämies