sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Normipäivä

Näin kai se on kun mikään ei mee ihan niinkuin sen pitäis.
Nyt sit tulee sellaista tasokasta tekstiä baari-illan jälkeen, menköön lukijan vastuulla.

Päätettiin perjantaina kaverin kans, joka asuu Pejassa, eli Kosovon läntisellä reunalla, lähteä tarkastaan tänään
Brezovican skimbakeskus. Riku ajeli aikanaan tänne, lyötiin auto täyteen suksia ja muuta kamaa ja ei ku eteenpäin.
Mä olin aamun seuraillut webkameran kautta, että kyllä siellä on lunta ja jengiäkin sinne lappaa.
Toki tiedettiin ettei se vielä mitään merkkaa. Kaivoin vielä odotellessa netistä kaikki mahdolliset numerot Brezovicaan ja soittelin, et toimiiko hissit. Noin 10 numeroon soitin, mistään ei vastattu, niin totesin, et tyhjä arpa.
Sit ajettiin Pristiinasta 1,5 tuntia ja todettiin, että lunta on suht reippaasti ja jengiäkin bussilasteittain. No hissit ei kuitenkaan toimineet. Kyseltiin parista lähteestä, toinen sanoi, että ehkä huomenna ja toinen kaveri totes, ettei varmana huomenna hissit toimi. Hetki siinä pähkäiltiin, et jos jäätäiskö yöksi ja aamulla kiivettäis toppiin ja laskettais sit alas, mutta hylättiin se ajatus ja lähdettiin ajeleen kotia kohti.
Ehdottomasti parasta antia tänään oli safka, mitä syötiin paluumatkalla serbiraflassa. Olin kesällä syönyt siinä fisua ja se oli edelleenkin aivan erinomaista. Siitä pisteet Ljuboten Motellin kokille.
Riku heitti mut himaan ja ajoi vielä urhoollisesti takaisin Pejaan. Siinä vaiheessa mä olin jo suht well done.
Saksalaiset duunikaverit soitteli jo kun oltiin syömässä, että tänään on baari-ilta. Sinällään poikkeuksellista, koska harvoin ne mitään soittelee. No toisaalta kaveri lähtee himaan kuukauden päästä, joten ei voinut oikein kieltäytyä. Käytiin sit illan mittaan 3 eri mestassa. Mulla oli niin hankalaa olla baarissa, että ei varmaan koskaa aikaisemmin moista fiilistä. Joo, arvaus oli väärä, en ollut niin kännissä, vaan joka mestassa oli ihan älytön röökin savu. Silmien kirvely oli sitä luokkaa, että ei vaan olllut enään kivaa. Riisuin jo kaikki päällysvaatteet tuulettumaan parvekkeelle, kun tulin himaan. Täällä tuli uus tupakkilaki voimaan vuoden vaihteessa ja sen johdosta ruokapaikoissa on tehty jonkinlaista erottelua savuttomille, mutta ilmeisesti normi baareissa saa köösata edelleen ihan täpöllä. Tuli kyll huono fiilis ja silmiä kirvelee edelleen. No ehkä se on kuitenkin hyvä merkki, että havaitsee moisen savun.
No se oli tällainen lauantai Kosovossa. Eli kun tästä poistaa turhan tekstin, niin sinne ei jää mitään jäljelle. Toisaalta kun elämä täällä on juuri tuollaista ja mikäli haluat tietää mitä minulle kuuluu, niin tässäpä sinulle tämän päivän kuulumiset. Nyt ryömin vällyjen alle ja toivotan lupsakkaa pyhäpäivää kaikille.
Ai niin, tänne tuli talvi, pihalla 20 senttiä lunta ja pari astetta pakkasta - jiiiiiiiiiiiihaaaaaaaa !
eulex freerider