maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mukavaa maanantaita

Taas on viikonloppu vierähtänyt ja pääsi takaisin lempipuuhaan, eli turvaamaan Kosovon demokratiaa..

Viikon varrella onkin kaikenlaista puuhaa tiedossa. Yksi positiivisimmista jutuista on se, että saatiin tänään kaapeli tv asnnettua. Lähes sata kanavaa näkyy ja se takaa, että huomenna istun Barcan kaulahuivi kaulassa kotisoffalla ja  katselen mesuliigan matsia Barcelona-Arsenal.

On tossa hieman duunihommiakin tiedossa, silleen sopivasti, että aika kuluu. Keskiviikkona on nykyisen pomon ja varapomon läksiäiset ja perjantaina sit kontignentin tapaaminen ja siinä yhteydessä kovat keilakisat.
Tänään taas tuli vastaan yks Kosovon erikoisuuksista. Saatii sähkölasku ja sen mukana uhkauskirje, että mikäli ei makseta vanhoja velkoja pois, niin perjantaina katkeaa sähköt. No me on toki maksettu laskumme, mutta vuokraisäntä ei. Täälläpäin on ollut perinteisesti tapana jättää sähkölaskut maksamatta, kun sitä sähköä jokatapauksessa yleensä tulee. Käytiin sanomassa hetki sitten vuokraisännälle, että se vois maksaa velkansa pois. Ikävä juttu kun viikonloppuna on kämppä täynnä vieraita ja istutaan kynttilänvalossa. Se nyt vielä menettelis, mutta voi tulla kylmä, kun lämmityskään ei toimi ilman sähköä. Täällä on ollut tänään pirun kylmä. Pakkasta ei paljon, mutta tuulee suoraan siperiasta. Noh, aika näyttää, onko meillä sähköä perjantaina.
Nyt pitää työläisen lähteä nukkumaan, jaksaa sit huomenna kannustaa Barcaa.
Nauttikaa elämästä,
Pekka