tiistai 14. kesäkuuta 2011

Back in business

Terkut hikisestä Pristinasta. Otin lähtiessä stadista helteet mukaan, pahoittelen tapahtunutta. Tosin voi olla, että mulla on tuonne alakertaan niin hyvät suhteet, että sieltä ohjaillaan kelejä. Niin ja tuolla alakerrassahan on tunnetusti kuuma...
Oli oikein mukava loma stadissa. Tietysti olisi pitänyt nähdä vielä useampia kavereita, mutta toisaalta joskus on ihan kiva vaan pöjöttää omassa sängyssä ja tuijottaa telppiä. Sen verran harvinaista herkkua se on. Mut ens kerralla sit..
Eilinen päivä duunissa oli hieman tukkoinen, kävin vielä duunin jälkeen kostoks vetämässä reilun parin tunnin lenkin vuorilla. Tänään oli todella jees päivä, saatiin todella hyvin hoidettua hommia. Vois jopa sanoa, että olis hieman valoa kajastanut putken päästä. Tosin tuli kyll painettua duunia sen verran urakalla, että huomenna pitää keskittyä enempi makiaaton juontiin terdellä.
Tehtiin tänään vuokraisännän kans suullinen soppari uusista asumisjärjestelyistä. Mä muutan kuun vaihteessa tohon naapuriin. Vuokra pysyy samana ja saapahan asustella jatkossakin ihan mukavasti. Varsinkin kesällä tää on todella mukava paikka asustella, kun pystyy grillaileen omalla kotipihalla.
Viikonloppuna suunnataan Kreikan Paraliaan. Siellä on meidän vanhan tarkkailuryhmän kokoontuminen. Porukkaa tulee Saksaa myöten muistelemaan vanhoja hyviä aikoja. Kelitkin suosii, ennusteiden mukaan kelit vaan lämpenee ja kohta hikoillaan jo reilun 30 asteen lämmössä. Toivotaan, että tuulet kääntyy etelään ja täältä puhaltelis kuumat tuulet sinne asti lämmintä.
eulextyömies