torstai 23. kesäkuuta 2011

Keskikesän juhlaa

Nopea tarina tähän, kohta painuttava pihalle grillaamaan. Pistetään kämppiksen kanssa viimeisen kerran grilli tulille, Mika starttaa huomenna stadia kohti lopullisesti.
Täällä ei tietenkään jussia juhlita mitenkään, paitsi ehkä me jonkinlaiset varjobileet järkätään viikonloppuna Ohrid järvellä. Juhlikaa te siellä perinteiseen tyyliin, mitä ikinä se sit onkin. Täällä todellakin on keskikesä. Yritin käydä lenkillä äsken, mutta kun varjossa on lämmintä 34 astetta, niin silloin vaan on liian kuuma valkoiselle miehelle.
Muutenkin ollut viikko täynnä äksöniä. Keskiviikkona kun olin toimistossa, yhtäkkiä jääkaappi mossahti oikein kunnolla. No kaappi sentään ei hajonnut, mutta siellä ollut jäätynyt kokoistölkki meni palasiksi ja jäätynyttä kolaa oli ihan kaapin jokaisessa kolossa. Siinä oli sit kunnon siivoustalkoot.
Sen jälkeen oli Pristinassa lähes ulkonaliikkumiskielto, kun paikallinen radikaalipuolue järjesti korrupion vastaisen marssin. Mä satuin tietty oleen syömässä just niiden reitin varrella. Olihan siinä marssiporukassa ihan lämmin tunnelma..
Noh, ei tämän enempää väsyneitä tarinoita, palaan asiaan joko Ohridilla tai sit alkuviikosta Pristinasta.
Nauttikaa keskikesästä, siihen kuuluu toisinaan myös vesisade ja hieman viileämmät kelit..
viikonloppukesis