maanantai 27. kesäkuuta 2011

Talvi tulee, oletko valmis..

No niin, päivät lyhenee kovaa kyytiä ja kohta on joulu..
Täällä toi otsikko on lähes ajankohtainen. Perjantaina kun lähdettiin ajeleen Ohridille, oli tosiaan 40 astetta. Kun tultiin eilen takaisin, niin oli enään 20 astetta. Nyt kieltämättä tuntuu kylmältä, mutta todella mukavalta. Ei tarvii hikoilla duunissa ja jaksaa hieman treenatakin. Ei ehkä muutenkaan kannata vielä kirjoittaa Santalle, on siihen jouluun sentään vielä aikaa.
Meidän naapurustossa alkaan olla hiljaista. Mun kämppis starttas perjantaina ja naapurista lähti yks kaveri tänä aamuna. Uusia kavereita ei ole tulossa lähiaikoina, joten alkaa porukka pieneneen. Mä aloitan pakkaileen ja tän viikon aikana siirrän kamani tuohon naapuriin. Grillaushommat jatkuu tuossa naapurissa vielä monta kuukautta. Jussi Ohridilla oli oikein mukava, paranneltiin maailmaa ja syötiin hyvin. Nyt jaksaa painaa duunia pari viikkoa ja sit ajelen Italiaan Dolomiiteille haistelemaan raikkaita tuulia.
Ilmeisesti Suomessakin oli luettu jussiohjeeni, koska hukkuneita oli noin vähän, hyvä näin. Nautiskellaan kesäkuun loppupäivistä ja ollaan ihmisiksi.
eulextyömies