keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Viikon listahitti

Tämä biisi taitaa olla viikon ja varmaan myös parin seuraavankin viikon listahitti.

http://www.youtube.com/watch?v=P9mwELXPGbA

Muistan vieläkin elävästi, kun olin eka kertaa lähdössä Thaimaahan tammikuussa 1991. Istuttiin duunikaverin kans ravintola Pingviinissä Tikkurilassa sunnuntaina ja otettiin bissee. Mun lento lähti illalla. Kaverilla oli mukanaan nainen, hänen nykyinen vaimonsa, mikäli eivät sittemmin ole eronneet. Jossain vaiheessa DJ soitti kyseisen biisin ja toivotteli hyvää matkaa. Oli hyvä fiilis, kuten myös nyt ja kuten aina kun on reissuun lähdössä.
Meinasin vielä myöhästyä lennolta, kun just sinä viikonloppuna oli alkanut Irakin sota, siis se ensimmäinen osio. Oli hieman normaalia tarkemmat turvatarkastukset, siihen aikaan kun ei oltu sellaiseen totuttu ja terrorismi oli lähes tuntematon käsite.

Joulu Pristinassa meni mukavasti. Voisiko sanoa, että rutiinilla, kun oli jo 3. täällä Kosovossa. Aattona oli todella hyvät safkat ja siinä parannettiin maailmaa aika myöhään. Tänään käytiin Brezovican hiihtokeskuksessa suunnittelemassa virkistypäivää. Siellä jo porukka skimbaili, lunta toki olis saanut olla hieman enemmän. Maisemat kyllä näytti hienolta. Mut se siitä.
Nyt katseet käännetään itään, aurinkokin nousee sieltä. Yritin jo bookata treffejä noiden karvaisten mirrien kanssa, mutta en ole saanut vielä mitään vahvistusta. Tarkoitus olis päästä rapsutteleen noita ihan pienimpiä mirrejä, mut katsotaan kuinka siinä käy. Jokatapauksessa perjantai aamusella paikallista aikaa olen Bangkokissa. Loma - ihmisen paras ystävä !
Mukavaa loppuvuotta ja mielenkiintoista uutta vuotta kaikille. Päivittelen kuulumisia, kun on jotain kerrottavaa tai mukavia kuvia.

kesis