lauantai 31. joulukuuta 2011

Oikein hyvää uutta vuotta 2555..

..näin mennään paikallisen ajanlaskun mukaan ja sehän on lohikäärmeen vuosi täällä Thaimaassa. Tosin täällä toi ajanlasku menee hieman eritavalla ja vuosi vaihtuu virallisesti huhtikuussa, mutta kun täällä halutaan ottaa osaa kaikenlaiseen juhlintaan, niin bileet on jokatapauksessa. Aamupalalla luin Bangkok Postia, siinä oli hyvä sarjakuva, jossa ihan lytyssä ollut kani antaa viestikapulaa lohikäärmeelle ja toivottaa parempaa uutta vuotta. Viime vuosi oli kiinalaisten mukaan kanin vuosi, seuraava tosiaan lohikäärmeen. Se sarjakuva kuvastaa erittäin hyvin thaimaalaisten suhtautumista elämään. Kun menee huonosti luonnonmyllerryksien tai jonkin muun syyn vuoksi, niin ei jäädä murehtimaan, vaan pää pystyyn, korjataan vahingot ja suunta eteenpäin.
Bangkokiin on aina kiva tulla. Ei tässä enään ole sellaista reppumatkaajan romantiikkaa, kuin eka reissulla 1991, mutta ei tähän koskaan kyllästy. Tosin voi olla, että kun täällä nyt on mtlkaillut vuosien varrella niin monta kertaa, niin on suht kotoisa olo. Mutta koska täällä vuoden vaihtuminen on lähempänä kuin siellä, niin jatkan juttua ensi vuonna. Sain bookattua treffit karvaisten pikkukissien kanssa maanantaille. Sen jälkeen tiedossa erilaisten mirrien kuvia.
Oikein hulppeaa uutta vuotta. Itse ajattelin lähteä juhlimaan sortseissa ja t-paidassa. Tänäänkin sattuu olemaan 30 astetta lämmintä.
kesis