lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kesisaika terkut

Päivitilläänpä vielä sekavia tarinoita ennen kesisaikaan siirtymistä.
Kaikenlaista puuhaa ollut vireillä. Eilen tuli vahvistus siihen, että koko meidän leirin jengi siirretään Mitrovicaan duuniin. Aikataulu oli asap, mitäpä sitten tässä tapauksessa tarkoittaakin.
Mä laitoin myös vireille siirron tarkkailuyksikköön. Niiden pomo kävi jo puhumassa leirin isoimmalle pomolle asiasta ja sai sieltä siunauksen. Tässä nyt hieman jarrutellaan kuitenkin prosessia, koska isoin pomo lähti lomalle ja hän halus itse olla varmistamassa, ettei siinä tule mitään hankaluuksia. Mahdollinen siirto vois tapahtua ehkä kuukauden päästä. Mielenkiintoista nähdä millä aikataululla meidän pitäis siirtyä sinne Mitroon. Koko hommaan liittyy todella paljon muuttuvia tekijöitä. Ihan pienimpänä ei myöskään ole se, että Mitrovicasta ei ihan helpolla löydy noin isolle porukalle asuntoja. Tarkkailun pomo kertoi mulle eilen, että tarkkailu mahdollisesti siirretään hallinnollisesti eri yksikköön ja se ei välttämättä siirry tuonne Mitroon. Mulle sinällään suht sama, kunhan pääsee taas tekeen kunnolla hommia.
Muuten täällä grillailut jatkuu todellä kesäisissä keleissä. Hieman jopa päässyt päivittään brunaa tossa pihalla. Ampiaisen on keksineet, että meidän pajusta saa mukavaa evästä just nyt, kuten noista kuvistakin voi päätellä.
Ens viikon lopulla kämppä hiljeneekin kun Masa lähtee himaan ja yläkerran asukki on pari viikkoa lomilla. Tosin uusia janttereita on tulossa tänne duuniin ja huonevarauksiakin on jo tehty.
Tänään olis meininki lähteä ensin keilaamaan, sit syömään erittäin hyvään nepalilaiseen raflaan ja sit varmaan parille bisselle kylille. Tällä rintamalla ei siis juurikaan mitään uutta. Pitää jäädä odotteleen, mitä noi muutokset tuo tullessaan. Kohta tulee pääsiäinenkin, silloin vois avata kesämökkikauden ja lähteä Ohridille, kun maanantaina on ylimääräinen vapaa.
Mukavaa viikonloppua ja muistakaa siirrellä kelloja oikeaan suuntaan.
vkl kesis