sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aprillia

Tänä aamuna kun kurkisteli ikkunasta ulos, niin olin varma, että luonto on järjestänyt kunnon aprillipilan. Lunta nimittäin satoi ihan tuskassa ja lumisade jatkui useamman tunnin. Vuoret on varmuudella valkoisina lumesta huomennakin. Täällä Pristinassa maa on niin lämmin, että snöge häipyi sitämukaa kun se putoili maahan. Lämpötila tänään oli noin 15 astetta vähemmän kuin eilen. Onneks huomenna taas palataan kesäisiin keleihin ja ens viikolla tiedossa taas sortsikeliä.
Eilen oltiin suomalaisten kaiffojen luona saunottelemassa. Ilmeisesti oli jotain nestehukkaa, koska tänä aamuna oli aika nihkeä olo ja päähän koski..
Kämppis starttas eilen aamulla kohti pohjoista. 4 vuotta Balkanilla pulkassa, joten aika lähteä himaan. Tää talo onkin todella hiljainen, kun yläkerran kaverikin on Suomessa. Muutin kamani tänään tyhjäks jääneeseen huoneeseen, kun tää on jonkin verran isompi ja huomattavasti valoisampi. Tulipahan samalla tehtyä inventaario omille kamoille.
Ens viikko on meillä normi mittainen, mutta pari seuraavaa maanantaita on juhlapyhiä täälläpäin. Pitää seurailla sääennusteita, mihin suuntaan sitä lähtee viettään pääsiäistä. Tarkoitus on mennä Ohridille, mutta jos näillä kulmilla on huonot kelit, niin sit ajelen Kreikkaan. Siellä on näihin aikoihin yleensä aina lämpimämpää kuin Balkanilla. Molemmat pitkät viikonloput pitäis olla vapaat, joten johonkin mä kyllä ajelen täältä. Reilun 3 viikon päästä oliskin aika tulla ihmettelemään miltä stadi näyttää. Vaikka tuskimpa se kovin paljon on 8 kuukaudessa muuttunut. On kyllä sellainen fiilis, että on ihan loman tarpeessa.

Eipä täällä sen kummempia, oikein mukavaa huhtikuuta kaikille tasapuolisesti.

eutyöläinen