perjantai 8. kesäkuuta 2012

Perjantai aamun kuulumisia

Viikko on taas vierähtänyt todella nopeasti, mikä sinällään on hyvä merkki.
Eilen pidettiin läksiäisiä, tosin otettiin ihan ohuita siivuja, kun tänään on duunia. Meidän intelligence tsekkityttö lähtee kotiin, joten käytiin hänet hyvästelemässä ja muistelemassa menneitä.

Muutenkin ollut tapahtumarikas viikko. Duunipuolela kaikenlaista toimintaa. Käytiin kaverin kanssa muuttopäällikön ominaisuudessa tutustumassa Mitrovicassa meidan uusiin tiloihin. Tilat oli kyllä huomattavasti paremmassa kunnossa kuin mitä meillä nyt on. Jotain remonttia niihin vielä tehdään ja kunhan se valmistuu, niin sit muutetaan sinne.

Koiraperheellä ei mene ihan niin hyvin. Tiistaina kun vietiin niille safkaa, niin kuultiin, että tuntia aikaisemmin kaks pennuista oli jäänyt auton alle ja henki pois. Kuten viimeks kirjoitin, ei ole onnenpotku syntyä kulkukoirana Kosovoon.. Se hieman ihmetytti, että just kaks fiksuinta pentua kuoli. Ehkä ne odotteli ruokaa, kun näkivät sinisen auton saapuvan ja juoksivat holtittomasti auton alle. Me jatketaan kuitenkin jäljelle jääneen koiraperheen ruokkimista. Nyt kuvattavia koiria on vähemmän, mutta eiköhän niistä jonkinlainen slideshow saada aikaiseksi.

Viikolle on tulossa ihan hyvä päätös, koska tänään on Ohridin kesämökkikauden viralliset avajaiset. Lähdetään mun saksalaisen ja ruotsalaisen kollegan kanssa sinne tänään heti, kun duunista päästään. Tiedossa raikas tuulahdus järveltä, erinomaista taimenkeittoa, muutama lasillinen punkkua ja tietenkin EM futiksen avausviikonloppu.

Mukavaa viikonloppua kaikille,

vklkesis