keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Jussin jälkeistä elämää..

...niin onko sitä?

Mun jussi meni mukavasti varpaita huljutellessa Ohridin rannalla. Mollukka paistoi täpöllä, kuten se on tehnyt täällä jo kuukauden. Just nyt tuntuu suorastaan mukavalta, kello on kohta 21, partsin ovi auki ja mukava viileä tuulahdus käy sisään. Lämpömittari kyllä näyttää 25 astetta, joten onhan se viileää..

Oli kyllä mukava haistella raikkaita tuulia järven rannalla, illaks löysin kivan klubin missä paikallinen bändi soitti todella mallikkaasti. Siitä kehittyi illan mittaan ihan hyvät jamit. Nyt on jo kuitenkin Kosovo moodi päällä ja ajatukset täällä. Käytiin eilen katsomassa miten meidän uusi konttori valmistuu Mitrovicaan. Remontti näyttäis olevan kohta valmiina, joten me varmaan yritetään muuttaa sinne ens kuun lopussa. Tässä onkin duunia tarjolla ihan tarpeeks, kun satun olemaan meidän muuttopäällikkö. Tavallaan ihan kiva aloittaa taas ihan uudet kuviot uudessa paikassa. Mitrovicassa on ihan omat systeemit, kun joki jakaa kaupungin kahtia albaanien ja serbien alueeseen. Siinä jää sopivasti 7 kk aikaa katsella ympärilleen, mikä siellä on meininki.

Mutta nyt kello on niin paljon, että pakko loikkia alakertaan katsomaan futista. Sitä ennen kuitenkin viime hetken ruokavinkki kaikille; pinaattikeitto! Just tein sitä ja ihan älyttömän hyvää. Pinaattia ja kukkakaalia sekaisin, niin hyvä tulee. Tosin nää balkanilaiset pinaatit on hieman mukavampia syödä kuin stadissa tarjolla olevat, mut hyvää siitä tulee silti.

Mukavaa kesäkuun luppuhuipennusta kaikille ja toivotaan sinnekin enemmän paistetta.

muuttopäällikkö