maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tarkenee

Ei lämmin luita riko, mutta hiki kyllä tulee.. Tossa Pristinan ennuste tälle viikolle:

 

Tänään auton mittari näytti 36,5 astetta, joten taitaa noi lukemat olla hieman alakanttiin. No oli miten oli, lämmintä on jokatapauksessa ja elokuuta kohti vaan lämpenee. Viime viikonloppuna käytiin avaamassa Gracenican allaskausi. Se oli ihan jees.
Edellisenä viikonloppuna oltiin parin kaverin kanssa Ohridilla. Siellä oli oikein mukavaa. Ens viikonloppuna olis tarkoitus suunnata uudelleen Ohridille jussin viettoon. Tosin täällähän se on ihan normi viikonloppu, eikä kukaan muu kuin ruotsalaiset ja suomalaiset noteeraa sitä.
Muuten täällä ei kyllä ole tapahtunut mitään sen kummempaa. Edelleen odotellaan aikataulua, milloin muutetaan Mitrovicaan. Kai siellä jo kunnostetaan meidän toimistoa, mutta sekään ei ole ihan varmaa. Toisaalta aivan sama, lähdetään sit kun se aika koittaa.
Futista on katseltu aika ahkerasti. Duunissa riittää keskusteltavaa asian tiimoilta, kun siellä on saksalaisia, ruotsalaisia ja ranskalaisia.
Mut eipä täällä sen kummempaa, reilun 3 viikon päästä hyppään koneeseen ja tuun stadiin. Voin pakata jonkin verran hellettä mukaan, mikäli siellä sitä ei ole.
Niin ja lupsakkaa jussia kaikille sinne.

eutyömies