tiistai 7. elokuuta 2012

Milloin on liian kuuma..

Onko se silloin, kun klo 18 aikaan mittari näyttää sisälämpötilaksi 32 ja ulkolämpötilaksi 53 astetta? Täytyy myöntää, vaikka kesämies olenkin, niin liika on liikaa. Duunipäivän jälkeen on melkoisen "welldone" olo. Onneks lähipäiville on luvattu viilenevää ja viikonloppuna pitäis olla jo alle 30 astetta.

Virallisesti me muutettiin tänään konttori Mitrovicaan. Homma meni melkolailla mun odotusten mukaan, eli vielä perjantaina sanottiin, että missään nimessä vielä ei saa muuttaa. Eilen illalla sit ilmoitettiin, että tänään on siirrettävä kaikki kamat mitroon. Jokainen joka on joskus muuttanut, tietää kuinka helppoa se on. Sit kun pitää muuttaa 30 hengen yksikkö kaikkine kamoineen, niin ei se ihan sormia napsuttelemalla onnistu.
Me ollaan kyll ihan hyvällä mallilla ja huomenna kaikki meidän kamat on muutettu. Olen jo ajanut pari kertaa omia kamojakin uuteen kämppään siinä samalla. Viikonloppuna sit musta tulee mitrovicalainen. Ihan mukavalta se kämppä vaikutti, tosin hieman oudolta tuntuu muuttaa kerrostaloon, kun reilut 2 vuotta asunut omakotitalossa. Eiköhän siellä kuitenkin viihdy ton reilut 6 kk mitä reissua on jäljellä

Muuten kaikki on kyllä ihan jees, mutta olkapää on hirmu huonossa kuosissa. Ei oo vissiin ihan normaalia, että rattia kääntäessä olkapäähän vihloo kuin puukolla lyötäis. Viileitä kelejä siitä ei voi moittia, kai se sit menee jo huonon kondiksen ja iän piikkiin... Pitää varmaan käydä lekurilla, jos ne keksis mikä sitä vaivaa.
Ei nyt oo edes mitään uusia kuvia, joten mennään tuolla Syyria teemalla vielä hetki. Käyn kävelemässä uudessa kotikaupungissani viimeistään ens viikon alussa ja napsin muutaman kuvan teidän riemuksi.

Oikein lupsakkaa viikkoa sinne.

hikoileva kesis