tiistai 14. elokuuta 2012

Tänään...

...minun piti kirjoittaa ensimmäisiä tunnelmia siitä miltä elämä Mitrovicassa vaikuttaa. Sunnuntaina siirsin viimeiset kamani Pristinasta uuteen kotiin. Ajelin sinne hyvissä ajoin, että ehdin hieman järjestelemään kamojani. Kävin jopa kävelemässä kaupungilla kameran kanssa, jotta voin julkaista ekat kuvat uudesta kotikaupungistani. Istuin su iltana omalla partsilla ja ihastelin uutta näkymää ja otinpa siinä ensimmäisen punkkulasillisenkin. Illalla meni aikaisin nukkumaan, huomatakseni yöllä, että sähköt katkesivat noin 03 aikaan ja aamu seiskalta ne oli takaisin, jolloin vedet katkesivat. Taitaa olla ihan perussettiä sekin.

Nyt kuitenkin päivittelen tätä blogia Ohridilla. Eilen kävin Pristinassa esittelemässä ortopedille tuota vasenta olkapäätä. Se on ollut aika huonossa kuosissa noiden muuttohommien jäljiltä. Sieltä tuli tyly tuomio; vasen käsi kantositeeseen ja 10 päivää saikkua. Vasemalle kädelle täydellinen lepo saikun ajaksi ja sit vielä jotain veteen sekotettavaa hotapulveria pari kertaa päivässä. Äijä oli kyllä sitä mieltä, että olis syytä noudattaa ohjeita, mikäli mielii vielä joskus treenaavansa olkapäillä yhtään mitään.
Sen jälkeen ajelin Pristinan ja Mitron väliä. Yritin vaihtaa stadin lentonikin aikaisemmaksi, mutta nyt on sesonki, joten se olis maksanut 700 egee. Pidin sit aikaisemman lentosuunnitelman ja päätin tulla kuntoutumaan tänne Ohridille. Tämä on oikeastaan hyvä paikka siihen tarkoitukseen. Kai tuo punaviinikin hieman voitelee tuota olkapäätä..

Mitrovican kuvatkin jäi toisen kameran sisälle, joten ehkä päivitän jotain kuvia tältä kuntoutusjaksolta..
Nyt pitää lähteä suihkuun ja sit syömään taimenkeittoa järven rannalle.

saikkulainen

Ai niin, täällä on vielä lähes 30 astetta lämmintä, mikä tietty on ihan jees, koska "ei lämmin luita riko..."