keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuinen pikkulauantai

Kello on 18.30, lämpötila ulkona 43 ja sisällä 28 eli kaikki hyvin..
Kesä on edennyt jo pitkälle, eikös tässä kuussa ala jo koulutkin Suomessa ja lomat pääsääntöisesti lusittu.

Täällä tämä mission surkea koordinointi jaksaa vieläkin yllättää 2,5 vuoden jälkeen. Me on pakattu kamat ja ollaan valmiina muuttamaan uuteen leiriin. Viime viikolla saatiin sorvattua vihdoin muuttopäivät, milloin kaikki tapahtuu. Rekat tulee huomis aamuna ja aletaan roudaan kamoja eteenpäin. Tänään siihen ei kuitenkaan tullut mitään vahvistusta. Sitten kun asiaa tiedusteltiin isommilta pomoilta, niin ilmoitettiin, että huomenna ei muuteta. Klo 17.27 kuitenkin tuli meili, että huomis aamusta muutetaan. Meillähän työaika päättyy klo 17.30, eli asiasta informoitiin siis hyvissä ajoin. Meillä on 3 pakua valmiiks pakattuna toimiston kamoja, ollut jo itseasiassa lähes viikon. Nyt sit muutetaankin ensin punttisalin kamat.. Tohon koko muuttoon liittyy niin paljon kaikkea säätöä, että ei aina tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Noh, katsotaan kuinka homma huomenna rullaa.

Hyvä juttu on se, kun kävin viime viikon keskiviikkona Mitrovicassa. Tarkoitus oli silloin tehdä soppari katsomastani kämpästä. Sain kuitenkin soiton yhdeltä kaverilta, että siellä olis parempikin kämppä tarjolla.
Ehdin sit vilkaiseen sitä kämppää ja se oli todellakin huomattavasti parempi. Ens viikolla varmaan jossain vaiheessa muutan kamojani sit uuteeen kämppään. Tietty sillä edellytyksellä, että meidän konttori on jo siirtynyt myös sinne.

Pitää hieman pohdiskella tuota syksyn afrikan reissuakin. Toi Uganda ei tällä hetkellä ole Ebolan vuoksi valtavan houkutteleva kohde. Täytyy käydä Turkish Airwaysin konttorilla kyselemässä, voisko lipun vaihtaa Nairobiin. Paluulento mulla on muutenkin Nairobista. Siellä ei ole käsittääkseni muuta ongelmaa kuin tulla ryöstetyksi, mutta sen kanssa kyllä tulee toimeen.
Muutenpa täällä ei sen kummempia. Pitää lähteä katseleen telpistä suomalaisten voittokulkua Lontoon kisoissa...

eutyömies