maanantai 12. marraskuuta 2012

Oikein mukavaa maanantaita...

...niin, mitähän hyvää tässä maanantaissa mahtaa olla, noh ainakin tänään voi sanoa, että ens viikolla alkaa loma! Eikä tämä muutenkaan ole ollut ainakaan sen huonompi maanantai kuin ne yleensäkään.
Viime viikko ja viikonloppu, kuten tämä viikko ja ens viikko lomaan saakka menee duunissa. Joka aamu hinauduttava aikaisin duuniin ja oltava valmiina urotekoihin. Toistaiseksi sellaisia ei ole tarvittu, on riittänyt, kun lämmittää "vanhan frouvan" (Nyalan) valmiiks, jos pitää lähteä. Kieltämättä vapaapäivät on muutenkin ihan yliarvostettuja, silloin pitää aina keksiä jotain tekemistä ja sen sellaista..
Tänään sain viriteltyä noi jellonakuvat tohon kupeeseen. Kuvat saa auki klikkaamalla niitä ja sit kun pääsee Flickr ohjelmaan, niin sieltä kuvan yläpuolella olevasta action osuudesta löytyy diashow. Toi paketti sisältää vaan jellonia, lataan vielä yhden elukka slideshown kunhan ehdin.
Kävin lauantaina patikoimassa duunin jälkeen tuolla lähistön vuorilla. Siellä oli oikein kaunis ruska menossa.
Täällä on ollut muutaman yönä pakkasta. Tänään oli päivällä kyllä ihan sortsikeliä. En oo nyt tutkiskellut ennusteita, et joko talvi on tulollaan.
Kosovon lapin ruskaa
Taas on päässyt ihan kivasti kuntoiluun kiinni. Sunnuntai oli kyllä lepopäivä, kun la iltasella hieman kokkailtiin hirvenkäristystä ja siinä tietty asiaan kuuluvat ruokajuomat. Tänään vedinkin sit parit treenit ja huomenna varmaan sama ralli.

Eipä täällä tämän kummempia, tänään just suunniteltiin kavereiden kanssa läksiäisiä. Missio siis lähestyy loppuaan kovaa vauhtia. Olin jo Suomen pomoonkin yhteyksissä viime viikolla. Ei muuten, mutta lomajärjestelyitä kyselin... No kyllä siinä hieman vaihdettiin ajatuksia tulevaisuuden suunnitelmistakin. Mutta ennen sitä on muutamia reissuja vielä tekemättä, Seuraavana niistä odottaa Hong Kong - Thaimaa. Näillä mennään ja katsotaan mihin se riittää.
eutyömies