maanantai 5. marraskuuta 2012

Home sweet home

Afrikka on taakse jäänyttä elämää ja taas ollaan Kosovon lapissa, Mitrovicassa. Onneks tänne ei sentään tullut talvi sinä aikana kun olin reissussa.Lauantai iltana kun tulin himaan, kämppä oli kyllä suht viileä +15 astetta sisällä. Kaverin piti laittaa lämmöt päälle, mutta siinähän kävi niinkuin Kosovossa yleensä käy. Paluumatka on suht pitkä, Mombasasta Mitroon 29 tuntia. Siinä ajassa olis jo lentänyt maailman ympäri. Nairobissa oli ensin 6 tunnin odotus ja sit Istanbulissa 8 tuntia. Istanbulin loungessa ehti hörppiä eräänkin lasillisen punkkua, jatkolentoa odotellessa. Nyt on sit 3 viikon laiskottelun jälkeen kova kuntokuuri menossa. Olkapäälle toi huili ja lämpö teki hyvää. Tänään tein eka kertaa heinäkuun jälkeen penkkipunnerrusta pikku painoilla eikä juilinut yhtään. Kyllä kai siitä vielä jotain tulee.
Duunissa ei onneks ole mitään isompaa hässäkkää, joten ehtii keskittymään olennaiseen ihan täysillä. Eipä tässä olekaan kuin reilu pari viikkoa aikaa, ennen seuraavaa reissua. Torstaina alkaa parin viikon "on call" vuoro, joten eipä tarvii suunnitella mitään viikonloppureissujakaan ennen lomaa.
Sain vihdoin ladattua safarikuvia Lake Nakurulta. Ne on katseltavissa tosta ohesta.
Yritän saada fiksattua toisen kansion Masai Maran kuvista lähipäivinä. Tuossa kuitenkin alkuun kieltään näyttävän mirrin terkut sieltä suunnalta.
Oikein mukavaa alkanutta marraskuuta missäpä sitten olettekin.

eutyöläinen - taas muutaman viikon