tiistai 8. tammikuuta 2013

Näillä mennään..


Kokeillaampa päivittää blogia, jos vaikka sais siirrettyä muutaman kuvankin tänne.

Just sopivan energinen olo, kun heräsin ajoissa ja kävin piitsillä juoksemassa. Kyllä, ihan oikein luit, kävin juoksemassa... Kävin siellä myös eilen ja eilen juoksu kulki kuntotasoon nähden ihan hyvin. Tänään taas se normitilanne, eli ei päässyt mihinkään. No ohitin mä yhden ukon, tosin se oli syntynyt jo joskus isojen sotien välissä ja olisko sillä ollit joku kävelykeppikin, mut ohi pääsin.
Pikkuhiljaa hahmottunut tämä saari ja meininki. Se tuli selväks, että täällä on suht paljon venäläisiä. Kysymys kuuluukin, missä niitä ei nykyisin vielä olis. Toinen huomattava juttu on valtava ilmankostus. Tää on ihan kuin viidakossa asuis. Säätila muuttuu todella nopsaan, täysin pilvettömästä taivaasta kohtuulliseen sadekuuroon. Nyt vielä pitäis olla kuivinta aikaa täällä. Ei täällä nyt sada haitaks asti, mutta kosteusprosentti on kyllä kova. Vaatteet kostuu vaatekaapissa. Ilmastointia kun pitää päällä, niin hieman kuivuu tää huoneilma. Tossa kun on ollut muutama todella aurinkoinen päivä, niin onhan se hiekka valkoista. Se vaalenee vasta kuivuessaan. Tossa aamulenkillä muistelin reissuja valkohiekkaisille piitseille. Kyllä edelleen kaikkein valkoisimmat hiekat oli 20 vuotta sitten Thaimaan Phi Phi saaren Long Beachilla. Siellä ei kyllä pystynyt liikkumaan ilman laseja, sen verran häikäisi. Toki varmuudella tilanne sielläkin on muuttunut. Täälläkin ylikuormitus on tuonut paikoitellen hieman levää rannalle.Mut kyll tää ihan kelpo paikka on, ehkä maineensa vuoksi vaan jonkin verran ylihinnoiteltu.
Mä yritän ladata muutaman kuvan sielä tohon kupeeseen ja sit lähden potkimaan hiekkaa ja huljuttelemaan varpaitani meriveteen.

kesis