perjantai 25. tammikuuta 2013

35 - 1

Viimeinen täys duuniviikko on pulkassa ja viimeinen kuukausikin kuluu kovaa kyytiä. 35 kk reissussa on vierähtänyt. Nyt alkaa olla se aika kun voi alkaa muisteleen mitä täällä on tehty sinä aikana. En nyt kuitenkaan ajatellut alkaa tekeen mitään loppuyhteenvetoa ainakaan vielä, tiedä sit teenkö sitä koskaan. Se ainakin vaatii hieman tajunnan laajentajaa ensin.
Tänään on kuitenkin juhlimisen paikka. Meillä on isot läksiäiset, meidän yksiköstä lähtee muutaman viikon sisällä 9 kaveria. Pidetään yhdessä isot bileet, sinne tulee varmaan 100 henkeä. Meillä on harjoitustalo, johon on rakennettu suht hieno baari ja bileet on siellä. Mulla alkaa muutenkin hommat olla ihan hyvällä mallilla. Sain tehtyä loppuraportin ja pomo teki henkilöarvioinnin siihen. 1-6 asteikolla, femma napsahti, joten ilmeisesti jotain on tehty oikeinkin. Ens viikolla tulee mun seuraaja, joten hetki aikaa veivata handoveria sen kanssa. Perjantaina suuntaan Banskoon hiihtämään reiluks viikoks. Tai voi olla, että puolessa välissä viikkoa ajelen Borovetsiin. Siellä en ole käynytkään 12 vuoteen.

Talvesta täällä Kosovossa ei ole tietoakaan. Koko viikon ollut todella lämmintä. Parhaina päivinä reilut 10 astetta ja aurinko paistoi. Huikea ero siihen mitä viime talvena oli. Silloin oli lunta ihan tolkuttomasti ja parin kuukauden ajan pakkasta 15-20 astetta. Toisaalta ihan hyvä näin. Vuorilla kuitenkin on lunta ihan mukavasti, joten skimbaamaankin pääsee.

Täällä ei tämän kummempia, talviset kuvatkin piti etsiä arkistosta, kun lunta täällä ei ole näkyvissä.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, kippis !

Eutyöläinen - vielä hetken aikaa.