maanantai 21. helmikuuta 2011

Back in business

No niin, reput on purettu, pyykit pesty ja duunissakin on käyty.
Loma oli oikein jees, niinkuin niillä on tapana olla. Yleensä lomalla on kuitenkin keskinmäärin
mukavampaa kuin duunissa, niin tälläkin kertaa.
Lech on hieman erilainen itävaltalainen skimbakohde. Kyllä siinä sellainen tietynlainen clamourin
leima oli, kun frouvat istuu afterissa turkikset päällä. Kovin paljon ei näkynyt hiihtopummien näköistä
porukkaa. Olihan se kauttaaltaan hieman kalliimpi, kuin Itävallan kohteet keskimäärin, mutta toisaalta
systeemit kyllä toimi ihan hienosti. Lunta olis saanut olla enemmän, eipä tarvinut offisuksia viedä rinteeseen. Kelit oli sinällään hienot, kun sitä lunta ei satanut, niin vastaavasti aurinko paistoi sitäkin enemmän. Siltä osin kelit ei olis voineet olla paremmat. Rinteetkin oli ihan hyvässä kunnossa, joskin paikoitellen jäiset.
Tänään käpöttelin aamusta uuteen duuniin. Lunta satoi suht reippasti, tosin iltapäivällä sade tuli vetenä.
Näin uuden pomonkin, ihan asiallinen hemmo. En kuitenkaan viitsinyt ihan eka tapaamisella kysellä seuraavaa lomaa. Huomenna toki vois jo hoitaa sen asian kondikseen.
Iltapäivällä kävin lunastamassa paikalliselle salille vuoden kortin. Nyt vaan sit kovaa treeniä, että on kesäksi kondiksessa.
Perjantaina ennen lomalle lähtöä, tapasin pikaisesti paikallisen yhteistyökumppanini. Todella asiallisen oloinen suht nuori hemmo. Kaveri innostui kovasti, kun kuuli mun aikaisemmasta työkokemuksesta. Yhteistyö toimii varmaan ihan hyvin. Kaveri puhui vielä sen verran hyvää englantia, ettei tarvitse käyttää tulkkia, joten duunihommat vaikuttaa ihan asialliselta. Tosin nykyinen pomo lähtee himaan 3 viikon kuluttua ja hänen tilalle tulee saksalainen kaveri. Sen näkee sit aikanaan, mitä uus kaveri tuo tullessaan. Katselen noi Lechin kuvat läpi, jos sieltä sais jonkinlaisen kuvakoosteen tuunattua.
Oikein lupsakkaa pakkasviikkoa sinne kulmille.

eulextyömies