torstai 10. helmikuuta 2011

Viikko kohta taputeltu

No niin, taas on kamat pakattua ja valmiina lähtöön. Lauantaista lähtien elämä onkin pääasiassa alamäkeä.. Huomanna käyn vielä pikaisesti uudessa duunissa ja sit kentälle.

Sain tänään perehdytystä uuteen duuniin. Itseasiassa svedu hoiti hommansa oikein hyvin. Siinä juteltiin kaffeella pari tuntia yleistä höpinää työnkuvasta ja sit käytiin läpi raportointia. Huomiselle aamulle jää osalistuminen uuden yksikön viikkopalaveriin ja sen jälkeen pikaiset kaffeet kaverin kanssa, ketä/kenen yksikköä tulen mentoroimaan. Ainakin tämän päivän jutustelun mukaan pakallinen yhteistyökumppani on erittäin motivoitunut ja fiksu kaveri. Eli yhteistyö varmaan sujuu oikein hyvin. Kaveri puhuu englantiakin sen verran hyvin, että ei tarvii käyttää tulkkia keskusteluissa, mikä on erinomainen juttu.

Loman jälkeen voi sit aloittaa raporttien lukemisen, niin pääsee jyvälle, mitä siellä on vuoden aikana tehty. Ihan kiva fiilis tuli uudesta hommasta. Ainoa haittapuoli minkä tänään huomasin, oli todella surkea toimisto. Uusi konttori on Pristinan pääpoliisiasemalla, joka on tehty miljoona vuotta sitten. Meitä on 3 kaveria todella pienessä huoneessa. Toisaalta jokaisella oma pulpetti ja tietsikka, joten kaikki tarpeellinen löytyy. Niin ja aina voi ottaa oman läppärin mukaan ja mennä johonkin terdelle kafeelle, missä on wifi ja tehdä kirjalliset hommat siellä...

Nyt on kuitenkin aika ottaa lasillinen lomanaloitus punkkua, kuten meillä on ollut täällä tapana. Kämppis suuntaa huomenna Dubaihin lomailemaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille,

freerider