maanantai 7. helmikuuta 2011

Varma kesän merkki

No niin, kesä tulee ihan just, koska tänään näin Pristinassa ekan minihameen. Pääskysistä täällä ei ole tietoakaan, ainakaan siis sellaisista mitkä lentää, mutta kesän merkit siis ilmassa.

Viikonloppuna oli kaikenlaisia peijaisia, ensin mun läksiäiset torstaina, perjantaina jatkettiin keilauksen ja jazzbaarin merkeissä. Läksiäiset meni ihan mukavasti, syötiin pitkän kaavan mukaan ja tokihan siinä meni jokunen pullo punkkua ja rakiaakin meni illan mittaan. Perjantaina käytiin tarkastamassa uus jazz baari, mikä on avattu äskettäin. Kai sitä sit oli liian selvinpäin, kun ei pystynyt kovin pitkään oleen siinä tupakansavussa. Lauantai meni toipuessa ja hieman ulkoillessa Germiassa. Illalla sit kokkailin texmexiä
kun naapuritkin tuli kylään.

Vieläkin hieman toipumisvaihe menossa. Eilen käytiin kans ulkoilemassa, vedettiin suht hyvä lenkki.
Tänään tossa meilailin ja tekstailin sille svedulle, kenen hommat mun pitäis ottaa hoitaakseen, että joko alettais tekeen handoveria. Kaveri vastas, ettei pysty ennenkuin ens viikolla. Pomon pitää kuulema olla paikalla ja se on tän viikon lomilla. Loppujen lopuks sovittiin tapaaminen torstai iltapäiväks. Siitä tulee sit todella köykäinen tietojen vaihto, mutta minkäs teet. Noilla merkeillä mennään ja se on varma,
että perjantaina pitää olla sen verran ajoissa kentällä, että ehtii koneeseen. Kahdet sukset on jo voideltu ja pistetty pakettiin. Ei voi ottaa sitä riskiä, että Lechiin sataa kunnolla lunta ja mun offisukset on himassa.
Täällä on ollut todella hienoja kelejä, yöllä ehkä pikkuisen pakkasta, mutta päivällä reilu 10 astetta lämmintä. Loman jälkeen voikin jo juoda kaffetta keskustassa ihan terdellä. Uus duunipaikka on ihan ydinkeskustassa, joten siitä on hyvä mennä kaffeelle ja lunchille jos työkiireiltä hetkeks ehtii..

eulextyömies