sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Eka yö uudessa kodissa

Huh mitä härdelliä tää viikonloppu, tai ainakin siltä on tuntunut.
Vihdoin tänään iltapäivällä sain loputkin kamat siirrettyä naapuritaloon, tai siis uuteen kotiini. Vanhan kämpän avaimet on luovutettu ja nyt pöjötän uuden kodin sängyssä. Ehdottoman hyvää on se, että langaton verkko, voi surffia netissä jopa vällyjen alla.
Kämppä on täynnä kamaa, kun huone on hieman pienempi kuin edellinen enkä jaksanut ja ehtinyt järjesteleen kamoja. Noh, perjantaihin aikaa pistää kämppä kuntoon, ennenkuin lähden autoileen eurooppaan.
Teitä ilmojen haltiat hemmottelee helteellä. Täälläkin on ollut ihan jees keli. Äsken kun grillailtiin pihalla, niin oikein hyvin siinä tarkeni. Nyt illaks keli kyllä hieman viilenee, mutta toisaalta se on ihan jees, ainakin toimisto on aamulla viileämpi.
Lauantaina käytiin kämppiksen avo bemarilla, Z4:llä ajelemassa Skopjessa. Ihan mukavaa kyytiä kakspaikkaisella autolla. Jos oli edellinen kämppis erittäin hyvä, niin ei voi moittia nykyistäkään.
Tossa perjantaina oli duunissa kaikki yhteydet poikki, mut mulla oli vanhoja valokuvia levyasemalla. Tein siinä sit aikamatkan muutamien vuosien taakse ja katselin reissukuvia. Tavallaan se oli virhe, koska heti napsahti reissukuume. Päätin kuitenkin esitellä teille joitain kuvia matkojen varrelta tässä blogissa. Ehkä jossain vaiheessa teen diaesityksiä, mutta alkuun jotain hullunkurisia teemakuvia. Näin kuumimpaan loma-aikaan sopii hyvin tuo hieman väsynyt juhlija jossain päin Burmaa, eli Myanmaria. Eli kyllä sitä muuallakin ryypätään kunnolla.
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille teille.
eutyömies