tiistai 1. marraskuuta 2011

Kauhee duha

Viikonlopusta selvittiin ihan mukavasti, mutta lauantaina jo tuntui, että flunssa on tulossa. Muutaman päivän tossa jo köhinyt oikein kunnolla, tänään oli pakko mennä lekuriin hakeen päivä saikkua. Sain mukaan pussillisen rohtoja, toivottavasti nää auttais suht nopeesti. Ei millään jaksais sairastella, eikä varsinkaan nyt kun viikonloppuna pitäis lähteä lomalle. Pe lennän yöksi Barcelonaan ja sieltä la aamuna Malagaan. Malagasta auto vuokralle ja sit vaan fiilispohjalta kurvaileen pitkin rannikkoa. Hirvittää jo kyllä tässä vaiheessa noi lentomatkat, kun korvat paukkuu ja on jo ihan tukossa funssan vuoksi. Noh, pitää yrittää lääkitä niitä matkan aikana.
Espanjassa tietty pitää käydä Fuengirolassa katsomassa, mitä ulkosuomalaisten yhteisölle kuuluu. Näkeehän siellä oikein telpistä tuttuja paikkoja.
Muuten elämä rullaa painollaan, treenaamiseenkin tulee pikku tauko flunssan ja reissun takia, ehkä tekee ihan hyvää. Tänään olikin tän operaation eka saikkupäivä, eli suht hyvin se on mennyt. Nyt Codeiinia nassuun, niin nukuttaa mukavasti ja flunssa lähtee...
duhanenä