tiistai 15. marraskuuta 2011

Talvi tekee tuloaan

Hiekkarannat ja aamulenkit sortseissa on taaksejäänyttä elämää. Nyt raaputellaan aamuisin auton ikkunoita skrapalla auki, että pääsee sorvin ääreen.
Reissusta jäi ihan hyvä fiilis. Portugalissa olisin viihtynyt hieman pidempään, mutta ei sitä voinut jäädä vesisateeseen ihmetteleen. Ehkä tuolla aurinkorannikolla on hieman huonompi maine, kuin mitä se ansaitsis. Tosiaankaan en jäis sinne asumaan, mutta ainakin kun täältä Kosovosta pääsi viikoks veks, niin ajoi oikein hyvin asiansa. Varmaan kunnon sesonkina ei niin hyvä meininki.
Nyt sit alkoi tiukka kesäksi kondikseen kampanja. Siis kesähän tulee lähes heti sen jälkeen, kun pukki käy tuomassa lahjat. Tuolla rannalla makoillessa oli hyvä suunnitella muutenkin ens vuoden lomia. Nyt on ihan hyvä runkosuunnitelma lähes koko vuodelle. Sinällään hullua puuhaa, mutta näissä oloissa, jos on suunnitellut lomansa hyvin ja ajoissa, niin se helpottaa elämää kummasti.
Tääl on kyllä edelleen ihan mukavat kelit. Siis ainakaan ei mitään syyssateita ole näkynyt. Tosin ne kyllä tietäisi sitä paljon kaivattua snögeä tuonne vuorille, mutta toistaiseksi aurinko paistelee päivällä. Lämmintä vajaa 10 astetta ja yöllä muutama aste pakkasta. Lunta ei kyllä taida olla juuri missään vielä tällä hetkellä. Ehkä alpeilla jossain jäätiköillä, mutta eipä juuri muualla. Reissun aikana tuli jotain lumivaroitusmeilejä tuolta kuvan alueelta Italiasta. Monte Rosan alueella pukkas yhtenä viikonloppuna reilun metrin lunta, mutta ei siellä vielä pääse skimbaamaan. Toivottavasti jossain vaiheessa talvea kuitenkin. Helmikuulle olis suunnitelmissa skimbareissu Bulgariaan. Nyt olis autoonkin kitkarenkaat, joten voi huoletta lähteä sutimaan talvellakin.
Täälläpä ei tämän kummempia, kovaa treeniä ja joulun ja uuden vuoden odottelua. Olkaahan kilttinä siellä suunnalla, pukki tulee reilun 5 viikon päästä.
eutyömies