torstai 24. marraskuuta 2011

Viikko kohta taputeltu

Taas alkaa olla työläisen viikko pulkassa. Viime viikolla loman jälkeen oli sen verran raju treenijakso, että joutui loppuviikosta pari päivää ihan huilimaan, että pystyi taas treenaamaan. Ei toi palautuminen ainakaan yhtään helpotu iän myötä, se on varma. Viime viikonloppuna kävin lauantaina patikoimassa 3 tuntia vuorilla. Oli kerrassaan hieno keli päivällä. Tällä viikolla on jo saatu hieman sadetta, joten joka paikka on täynnä kuraa. Onneks seuraavan viikon ajan pitäis olla aurionkoista ja yöllä pikku pakkasta. Tosin täällä on ollut melko sumuista, joten eipä paljon aurinkoa näy.
Talvi antaa odottaa itseään. Varsinaisesti en sitä Pristinaan kaipaa, aiheuttaa vaan kaaoksen liikenteessä, mutta mikäli jossain vaiheessa aikoo päästä skimbaamaan, niin kyllä sitä valkoista tököttiä sais pikkuhiljaa sataa. Suorastaan irvokasta katsoa tuota Monte Rosassa otettua skimbakuvaa, kun talvesta ei ole tietoakaan. No pitää toivoa, että sinä aikana kun oon Thaimaassa, niin satais ihan tuskassa. Itseasiassa just 5 vk päästä taidan olla Istanbulin kentän loungessa nautiskelemassa asiaan kuuluvia virvokkeita.
Jouluunkaan ei ole enään kuin reilut 4 vk, joten kannattaa olla erityisen kilttinä. Pitää varmaan viritellä jotain jouluvaloja noihin etupihan havupuihin. Ne toimii hienosti Santalle laskeutumisvaloina, kun se poroillaan roudaa sitä valdavaa lahjakuormaa tänne aattoiltana.
Saadaan uus asukaskin tähän meidän kommuuniin, kun yks suomalainen kundi muuttaa tuonne tyhjillään olevaan yläkertaan. Aika hiljaista täällä on ollutkin, kun kämppis on Suomessa pari viikkoa. Mä lähden huomenna duunin jälkeen muutaman kaverin kans viikonlopuks Sofiaan tuulettuun. Loppuvuosi meneekin täällä Pristinassa, niin pääseepähän hetkeks aikaa pistäytyyn jossain muuallakin.
Täällä ei tämän kummempaa, viettäkää railakkaita pikkujouluja siellä. Ehkä mekin otetaan lasillinen tai pari safkan kanssa Sofiassa.
vkl kesis