tiistai 28. helmikuuta 2012

Aivan loppu...

...alkaa siis olla tää helmikuu.
Bansko on nähty ja mahdollisesti Balkanin skimbakausi on paketissa nyt. Mutta voi olla, että maaliskuussa  joku viikonloppureissu vielä tiedossa. Lopullisesti skimbakausi paketoidaan Levillä hieman ennen vappua.
Oli mukava viikonloppu Bulgariassa. Banskossa oli todella paljon jengiä, koska siellä laskettiin naisten syöksyn ja super g:n maailmancupin kisat. Tai itseasiassa syöksy peruttiin, kovan tuulen vuoksi, mutta super g laskettiin. On se käsittämätöntä, kuinka kovaa noi mimmit laskee. Mä pidättelin hengitystäni ja yritin ottaa kuvia ohi suhahtelevista skimbaajista. Harmittaa, kun en roudannut järkkärikameraa mukana. Oli suht haasteellista saada minkäänlaista kuvaa tuolla pokkarilla kisan aikana. Viikonloppuna oli oikein mukavat kelit, paitsi tietty lauantaina ihan huipulla kovia tuulenpuuskia. Su iltana pukkas 4o senttiä uutta lunta, joten maanantai meni puuteria pöllytellessä. Kun tekniikka ja kondis on mitä on, niin se oli suht rankkaa puuhaa, joskin aivan mahtavaa.
Tänään sit ajelin himaan kaikessa rauhassa. Bulgarian puolella löysin ison marketin, josta yritin etsiä lammasta, mitä täältä on lähes mahdotonta löytää. Löysin pakastealtaasta jotain koipia, jotka näytti karitsan koivilta. Täällä kun hieman tutkittiin paketteja, niin se onkin kauriin koipea. Viikonloppuna sit loihditaan niistä jotain sopivaa syötävää. Kotimatkalla oli aikaa miettiä kaikenlaista, kun ajelin hissukseen. Jostain syystä tuli aika vahvasti mieleen, että vuorotteluvapaa olis aika mukava homma. Nyt se ei ole mahdollista, eikä heti mission jälkeenkään, mutta vuosi duunissa Suomessa ja sit palataan asiaan...
Tänään on muuten kulunut tasan 2 vuotta siitä, kun tulin tänne duuniin. Käsittämätöntä vauhtia menee aika, vaikka välillä tuntuu, että täällä kaikki pysähtyy..
Edelleen hyviä hiihtokelejä sinne,
eutyömies