keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kaikenlaista

Huh, huh, olin tänään mukana elämäni huonoimmin organisoidussa operaatiossa. Tosin en ollut yksin tämän mielipiteen kanssa. Koko jengi kiroili, miten huonosti homma oli valmisteltu ja johdettu.
Eilen kävin hyvästelemässä tarkkailuryhmän aikaisen kaverini, joka ajelee huomenna himaansa Sofiaan. Bileet oli hyvin aluillaan, mutta ei auttanut, kun lähteä klo 2200 himaan. Aamulla oli herätys ennen viittä ja konttorilta lähdettiin puoli kuus liikkeelle. Päivälle ei tullut mittaa kuin 13 tuntia, mutta edellämainituista syistä tuntui kuin olis ollut vuorokauden duunissa. Noh, onneks noi hommat menee yleensä kuitenkin paremmin. Me ainoastaan avustettiin toista yksikköä joka oli jättänyt kaikki mahdolliset ennakkovalmistelut tekemättä, tuloskin oli sit sen mukainen.
Viikonloppu painaa päälle kovaa kyytiä. Sen verran ehdin katseleen eilen sääennusteita, että päätin lähteä viikonloppuna huljutteleen varpaita meriveteen Kreikkaan. Sitä maata pitää muutenkin avustaa taloudellisesti, joten sinne sitten. Siinä Paralian lähellä, minne menen, on Kreikan korkein vuori Olympus. Vois käydä patikoimassa siellä jonain päivänä. Topittaan sitä ei varmaan pääse, koska se on 2919m korkea, joten ylhäällä on varmaan reilusti vielä lunta. Mut kunhan käy katselemassa kuinka kesä saapuu vuorelle. Viikonlopuks on Paraliaan luvattu aurinkoa ja reilut 20 astetta, joten keli pitäis olla ihan jees. Sen jälkeen voikin rauhassa keskittyä pötkötteleen piitsillä ja päivittään brunaa. Ehkä pari bisseekin jossain vaiheessa. Matkaa sinne tulee noin 350 kilsaa ja siinä menee varmaan noin 5 tuntia. Toki riippuu aika paljon kuinka paljon rajoilla on ruuhkaa. Siihen tulee kuitenkin kolmen valtakunnan rajamuodollisuudet. Onneks tie sinne on ihan hyvässä kuosissa.
Hyvä hieman ladata akkuja, ens viikolla pitää pistää virallisesti siirtoprosessi käyntiin ja kävellä oman pomon luo kuunteleen hänen mielipiteensä siitä.

Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille yhdessä ja erikseen.

viikonloppu kesis