sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Loma - ihmisen paras ystävä

Vielä muutama päivä duunia ja sen jälkeen lomille lomps. Tässä onkin sellainen fiilis, että on ihan loman tarpeessa. Reilut 3 kuukautta putkeen täällä Balkanin Pariisissa on hivenen liikaa.
Alkuun lähdetään Kosovossa duunissa olleiden kavereiden kanssa pitämään skimbakauden päättäjäiset Leville, josta sitten siirryn sujuvasti vapun viettoon stadiin. Ajattelin tuoda kesäkelit tullessani, joten ei tarvii roudata niin paljon vaatteita mukana..

Duunipuolella sen verran, että toi mun siirtokuvio lyötiin jähin toistaiseksi. Tarkkailustakin vähennetään porukkaa kesäkuussa, joten ne ei välttämättä saa ottaa sinne uusia kavereita. Noh, se homma selviää lähiviikkoina. Jos siirto ei toteudu, niin sit vaan pakkaillaan kamat ja muutto pohjoiseen edessä. Toisaalta olen jo asennoitunut, että jos/kun näin käy, niin otetaan se kokemuksena ja sillä hyvä. Mulla on loppumissiosta niin paljon lomia, että se on periaatteessa sama missäpäin sitä asustelee.

Oon treenaillut aika ahkerasti, kesäksi kondikseen kampanja siitä täydessä vauhdissa. Ollaan jopa pelailtu yhden kaverin kanssa tennistä aika ahkerasti. Loman jälkeen täällä onkin jo piitsikelit, joten syytä pikkuhiljaa olla kondiksessa.

Eipä Balkanilta tämän kummempia, otetaan lungisti, kuten kuvan kaveri.

ihan kohta kesis