keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Aivan loppu pikkulauantaina

Viikko taas kääntymässä lopuilleen. Kosovo on esittänyt muutaman päivän sisällä lähes koko säärepertuaarinsa. Viikonloppuna paistateltiin 30 asteen lämmössä ja maanantain alkoi monsuuni ja lämmöt putos 10 asteeseen.
Tänään oli taas ihn ok keli ja ens vkl olis grillauskeliä tarjolla. Katsotaan sit, grillataanko omaa nahkaa vai jotain muuta.
Duunihommat näyttää siltä, että Mitrovicaan muutto on edessä. Tosin kun täällä kukaan ei osaa tehdä päätöksiä, niin jäädään odotteleen kirjallistä määräystä ennenkuin pakkailen yhtään mitään. Muuten on ollut ihan kohtuullisesti sähinää duunissa. Porukkaa on kotiutunut ja just tuli uusia ranskalaisia tiimiin. Meidän yksiköstä sai 5 kaveria kenkää kesäkuisen organisaatiouudistuksen yhteydessä. Siellä on aika monella nuoli lytyssä aika pitkään. Mulla pitäis hommat jatkua helmikuulle asti, jolloin on korkea aika poistua Balkanilta.
Huomenna olis jotain operaatiota, kun konttorilla pitää olla jo aamu neljältä. Noh, pääseepä sit aikaisemmin pois duunista. Tosin huomiselle oli kaavailtu köysilaskeutumisia kopterista, mutta toivottavasti se siirretään myöhempään.

Ajatuksena olis avata "kesämökkikausi" Ohridilla ens viikonloppuna. Tosin pitää vielä hetki miettiä, jaksaako lähteä ajeleen edestakaisin sinne. Lauantaina tulee futiskauden huipennus, kun Bayern voittaa mesuliigan finaalin. Lauantaina olis parit läkisäisetkin, joten aika paljon olis ohjelmaa täälläkin.
Muuten kaikki on ennallaan täällä Balkanilla - business as usual.

Kesäisiä hetkiä sinnepäin, eutyömies kömpii kohta vällyjen alle ja yrittää nukkua hetken ennen duunia.