perjantai 18. toukokuuta 2012

Miks ei aina vois olla viikonloppu..

Viikko ikäänkuin pulkassa. Aika paljon sattunut ja tapahtunut tällä viikolla. Vaikka ajoittain hieman raskastakin, mutta toisaalta kiva painaa duunia oikein kunnolla. Eilen aamulla käytiin pidättämässä yks entinen poliisi ja Kosovon poliisi pidätti 3 nykyistä kollegaansa epäiltynä yhden ravintolan räjäyttämisestä vuonna 2007. Näin ainakin lehdet kirjoittavat tänään. Samasta jutusta on jo tuomittu 2 poliisia aikaisemmin 25 vuodeks vankilaan. Kai siinä oli kyse kostosta, koska niiden yksikön yks kaveri oli tapettu ja pommilla haettiin siihen kostoa tai oikeutta. Onneks tämä järjestelmä toimii nykyään hieman paremmin ja oikeutta jaetaan pääsääntöisesti oikeussalissa.

Tänään vaihteeks harjoiteltiin köysilaskeutumisia. Pyöritettiin sitä eka kertaa kahdella köydellä samaan aikaan, joten jouduin kunnolla FRIES masterin hommiin. Voi olla, että jossain vaiheessa tuota taktiikkaa vielä käytetään operaatiolla. Homma meni aika mukavasti, kun sitä aikamme treenattiin. Alku oli hieman nihkeää, kun eka yrityksellä jouduttiin vetään alas, kun kopterissa oli ongelmia. Muutama kaveri oli jo sitä mieltä, että kyseiseen kopteriin ei enään nousta. Noh, aikansa yks mekanikko oli mottoritilassa ja sai tuunattua moottorin kondikseen. Sen jälkeen päästiin keskittymään varsinaiseen asiaan. Meni jopa hieman päivä pitkäksi, mutta eipä siitä kukaan mussuttanut, vaikka perjantaina mieluusti kyllä lähtis ihan ajallaan viettämään viikonloppua.
Veikeää porukkaa se kopterin miehistö, kun niitä on oppinut hieman tuntemaan.

Pikkuisen puun takaa tuli, että Serbiassa on sunnuntaina taas jotku vaalit ja meillä on käytännössä koko yksikkö lauantaina puolesta päivästä duunissa su iltaan saakka. Onneks mä olin tehnyt ilmoituksen jo aikaisemmin, että lähden Ohridille, joten mulle se ei napannut. En mä mihinkään Ohridille jaksanut lähteä enään ajamaan, kun duunissa meni sen verran pitkään, joten pitää huilia himassa. Huomiseks ja pyhäks on luvattu hellettä ja onhan huomenna mesuliigaa jä lätkääkin tiedossa, joten parempi vaan chillailla himassa.

Tänään pidetään vielä pikku yhteenvetoa viikon tapahtumista duuniporukalla, voipa olla, että siinä otetaan pari bisseäkin, kun möte on irkkubaarissa..

Mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle.

eutyöläinen