maanantai 2. heinäkuuta 2012

Heinäkuun helteet

Täällä helteet jatkuu, kello on 23 ja ulkona 28 astetta lämmintä. Eipä juuri raikas tuulahdus käy, vaikka partsin ovi on auki. Noh, talvella sit taas on vastaavasti kylmempää, joten keskimäärin kaikki on hyvin.

Taas kuukausi vaihtui, eipä juuri ehtinyt kesäkuutakaan edes huomaamaan. Nyt on kunnon tohinaa duunissa lomaan asti, kun järjestellään muuttoa. Huomenna ajetaan jo ensimmäinen kuorma tavaraa Mitrovicaan, tosin varsinainen syy sinne menoon on kyllä kämppien etsintä. Viikko sitten käytiin katsomassa jotain kämppiä, ihan kohtuullinen tarjonta siellä oli. Jotenkin vaan laiskottaa, ei jaksais kauheesti nähdä vaivaa etsiäkseen kämppää 7 kuukauden ajaksi. Varsinkin kun olen siitäkin ajasta 10 viikkoa lomalla. No joku paikka pitää kuitenkin etsiä missä voi välillä huilia.

Saatiin tänään uus kämppiskin tähän meidän palatsiin, kun Suomesta tuli uusia janttereita tänne turvaamaan demokratiaa. Mulla ei olekaan enään kuin pari viikonloppua täällä Pristinassa. Ens viikolla lomille stadiin ja kuun vika vkl jälkeen varmaan muutan kamani Mitroon. Toisaalta ihan kiva lähteä, taas alkaa ikäänkuin uusi missio, kun maisemat ja paljon duunikaveritkin ympärillä vaihtuu. Lomille lähtö on hieman työläämpää kun kentälle ajomatka pitenee tunnilla, mutta mikäpä kiire täällä on.

Muuten täällä ei sen kummempaa. Muuton valmistelun välillä jotain pikku operaatiota, mutta kaikki rullaa melkolailla omalla painollaan.

Toivotaan helteistä heinäkuuta sinnekin, jos ei muuta, niin mä tuon hellettä tullessani sinne ens viikon lopussa.

eutyöläinen