lauantai 7. heinäkuuta 2012

..edelleen hellettä..

Balkanin meteorologeilla ei tällä hetkellä ole mitenkään erityisen haastava duuni, kun säätila on pysynyt samana jo varmaan kuukauden.

Kai noi pilvetkin on pistetty tohon grafiikkaan vaan ihan vaihtelun vuoksi..

Tää viikko oli varmaan yksi kiireisimpiä mitä mulla on ollut tällä missiolla. Toi muuttohomma työllistää todella reilusti ja samaan aikaan tietty pitää hoitaa kaikki muutkin duunit. Jotain pikku operaatiotakin tossa viikon varella ollut, mutta ei mitään kummempaa.
Näyttää siltä, että muutto tuonne Kosovon lappiin siirtyy hieman siitä mitä me suunniteltiin. Täytyy toivoa, että viimeistään elokuun alussa kuitenkin päästäis siirtämään kamoja sinne.
Torstaina käytiin ajamassa yks kuorma meidän varaston kamoja sinne ja samalla käytiin katsomassa kämppiä. Itseasiassa löydettiin aika hyvä kämppä. Mä varmaan otan oman huoneiston ja pari saksalaista jantteria viereisen huoneiston. Meillä on sit iso yhteinen parveke, mihin voi viritellä grillisysteemit. Hieman turhan iso se huoneisto on, 2 mh, iso oh, hieno keittiö ja vielä joku vierashuone. Päätin kuitenkin, että asustelen yksin loppumission. Jos jotakuta kiinnostaa tulla tutustumaan Kosovon lappiin, eli Mitrovicaan, niin tervetuloa - tilaa löytyy.
Talossa on 5 krs jossa vain 10 huoneistoa, eli 2/krs. Talon omistaa 4 Ruotsissa asuvaa Kosovon albaani veljestä. Yks niistä on täällä lomilla ja sen kanssa neuvoteltiin sopparista. Kyllä ne sit hyväksyi meidän tarjouksen, joten elokuun alusta olis tarkoitus muuttaa, jos vaan meidän toimisto on silloin valmis.
Tavallaan odotan jo sinne pääsyä. Kiva aloittaa uudet kuviot uudessa paikassa. Meidän toimisto on 10 kertaa parempi kuin nykyinen. Mä kun oon muuttopäällikkö, niin tottakai valittiin paras toimistohuone. Sit vaan myytiin ajatus pomolle, joten homma on sitämyöten selvä. Ihan kiva kun oman toimistohuoneen yhteydessä on oma wc/suihku...
Nyt oon viikonlopun "on call" duunissa, tokkopa kukaan soittelee, mutta valmiudessa on oltava. Ens viikko pusketaan vielä torstaihin saakka täysillä, sit hetkeks stadiin raikkaaseen ilmaan jähdytteleen hetkeks. Ilmeisesti mun on pakattava hieman paistetta ihan varuiks mukaan, ettei tarvii villahousuihin turvautua siellä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa viikonloppua.

muuttopäällikkö