keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Loma - ihmisen paras ystävä

Niin vaan viikot vierii, että taas aika pakkailla reppua lomaa varten. Lähtö nyt ei oo ihan vielä, mutta huomenna treenataan vielä myöhään illalla köysilaskeutumisia, niin sen jälkeen ei enään jaksa pakata mitään, joetn parempi tehdä tänään kaikki valmiiks. Ei mun varmaan olis pakko mennä noihin treeneihin, mutta toisaalta se on ihan kivaa puuhaa, joten siitä on hyvä siirtyä lomalle.
Tänään oli koko Special Police Departmentin läksiäiset ja mehän tietty jouduttiin kaverin kanssa hoitamaan suurin osa järjestelyistä. Noh, minkäs teet. Mä en jaksanut kauheen pitkään olla siellä, kun saatiin safkat grillattua noin 100 hengelle, niin sen jälkeen mä lähdin menemään. Tääkin viikko painettu duunia todella niska limassa eikä se johdu pelkästään helteestä.
Mitrovican kämppähommatkin meni uusiks. Sitä ihmeteltiinkin kun katseltiin viimeks niitä todella asiallisia huoneistoja, et mikähän on vikana, kun ketään länkkäreitä ei asunut siinä talossa. Sunnuntaina sit yks suomalainen kaveri kertoi, että oli asunut siinä yhden talven ja talkkari ei ollut lämmittänyt taloa juuri ollenkaan pakkasilla ja sähköt oli enimmäkseen poikki. Noh, se tarkoitti sitä, että palattiin lähtöruutuun kämppien suhteen. Eilen käytiin taas viemässä lasti tavaraa sinne ja samalla katseltiin eri kämppiä. Suurin osa niistä kämpistä jotka oli vielä 2 vk sitten tarjolla, oli menneet. Mä tein sit varauksen yhteen kämppään joka tyhjenee tän kuun lopussa. Ei se nyt ihan vimpan päälle ollut, mutta ihan jees keittiö olohuone yhdistelmä ja pari mh. Tilaa siinäkin siis on, niillä oli autotallikin talon alakerrassa. Kerroin, et jos mun audi sinne mahtuu, niin mä otan sen kämpän. Pitää loman jälkeen mennä mittaileen sinne.
Mitrovica on suht pieni kaupunki ja nyt sinne muuttaa reilut 100 länkkäriä samaan aikaan, niin se aiheuttaa liikendintää markkinoilla. Vuokrat on nousseet ihan reilusti. Toikin kämppä on ollut aikaisemmin 300, nyt se on 400 egee. Pristinasta saa parempia asuntoja melkein puolet halvemmalla, mutta minkäs teet. Mä yritän kyllä välttää sitä, että viimeisen 7 kk aikana pitäis muuttaa useammin kuin yhden kerran.
Mutta mä alan nyt pakkaamaan ja sit yritän hieman nukkua. Suht nihkeää toi nukkuminen kun kämpässä on yölläkin liki 30 astetta lämmintä. Onneks stadissa on viileämpää...
Huomenna haetaan lomafiiliksiä köysilaskeutumisista. Voi olla, että illalla maistuu pari lasillista punkkua, kun ensin aikansa haistelee kerosiinia. Pe aamuna sit Istanbulin kautto stadia kohti. Näillä mennään ja katsotaan mihin se riittää..

Ai niin, tuli mieleen noista vieressä olevista tiikerin kuvista, et kannattaa hetki miettiä mitä tiikereitä menee rapsutteleen, ettei joudu niiden aamiaiseksi kuten kävi köpiksessä..

ihankohta kesis