keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pikkulauantai Pristinassa

Kroppaa kolottaa, ihan kuin olis saanut kunnolla selkäänsä. No periaatteessa niin kyllä kävikin, kun oltiin eilen pelaamassa sulista. No kaikesta ei voi syyttä minua, koska kyseessä oli nelinpeli.
Viikko on jatkunut ihan hyvissä merkeissä. Duunissa hommat menee oikein hyvin, läysin erittäin hyvän yhteistyökumppanin, joka oli erittäin kiitollinen saamistaan neuvoista ja avusta. Siitä on hyvä jatkaa.
Viikon aikana on ehtinyt treenaamaankin sen verran, että kroppa on ihan jumissa. Punttia, lenkkiä, sulista ja tenniskausikin ehdittiin avaamaan. Tänään oli pakko ottaa palautusjuomana punkkua, kun tässä odottelee Espanjan Cupin loppuottelua Barca - Real. 10 paita onkin jo päällä tässä soffalla.
Pääsiäinen on vapaa ja suuntaan Ohrid järvelle. Sen kunniaksi myös etusivun kuva on sieltä. Kelit pitäis olla suht kondiksessa, ajattelin patikoida jonain päivänä alueen korkeimman huipun päälle. Se ei kyllä ole kuin noin 2 kilsan korkuinen. Nautiskelen raittista ilmasta, ehkä pikku lenkkeilyä, hyvää ruokaa (lammasta tietty pääsiäisenä) ja mahdollisesti lasillinen pari punkkua. Eiköhän siinä ole ainekset ihan hyvälle reissulle. Ohrid on varmaan melko hiljainen, kun tää pitäis olla iha off seasonia.
Oikein hyvää pääsiäistä kaikille, missä ikinä sitä vietättekin.
viikonloppukesis