perjantai 8. huhtikuuta 2011

Viikonloppu ja maassa uusi presidentti...

...voisko asiat enään paremmin olla. Eilen valittiin Kosovoon uusi pressa. Edellinen joutui eroamaan, kun valinta ei mennyt pykälien mukaan. Uusi pressa on nainen, joka aikaisemmin toimi koko poliisiorganisaation kakkospomona. Varmaan hyvä valinta monessakin mielessä, mutta ennenkaikkea siksi, että nyt on johtaja, joka ei ole sodan aikana ollut johtamassa mitään sotilastoimintaa. Tosin en ole hänen CV:ta vielä nähnyt, mitä sieltä sit löytyykään. Aika monet Kosovon nykyisistä merkittävistä politiikoista toimivat sotilasjohtajina sodan aikana. Nyt kun täällä on presidentti, jolla ei ole sellaista rasitetta, se voi jopa yhdistää kansaa. Tämä on kylläkin täysin mutu tuntumaa ja asiassa voi käydä juuri päinvastoin. Jokatapauksessa mielestäni hyvä valinta.
Täällä kesäkelit jatkuu edelleen, kelien puolesta todella mukava hölkötellä tuolla vuorilla. Kunnon puolesta, ei niinkään mukavaa. Noh, jospa se pikkuhiljaa muuttuis iloksi.
Huomenna vois patikoida tuonne vuoristoniitylle kuvaamaan kedon kukkasia, niin saa hieman kesäisempiä kuvia blogiin.Nyt onkin treeniviikko menossa, ei mitään kaljottelua, ainoastaan tiukkaa treeniä. Tosin mulla on "on call" vuoro viikonloppuna, joten eipä parane muutenkaan hörppiä punkkua. Ties vaikka joutuis vielä duuniin jossain vaiheessa. Huomenna illalla vois kyllä pistäytyä kylillä kuuntelemassa Eulexin oman bändin keikkaa. En ole kuullutkaan niiden soittavan nykyisessä kokoonpanossa.
Oikein mukavaa viikonloppua ja kevään jatketta sinne.
oncalltyöläinen