sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vaalivalvojaiset alkaa

Taas on viikko ehtoo puolella. Suomessa on viimeiset hetket käsillä antaa äänensä omalle ehdokkaalleen, olkoonkin se Aku Ankka, kirkkovene tai ihan joku numeroitu ehdokas. Me käytiin äänestämässä Pristinassa lähetystössä jo pari viikkoa sitten.
Muuten viikkoa voisi luonnehtia normi viikoksi. Mitään mullistavaa ei tapahtunut. Duunissa istuttiin pari hyvää makiaatto/lounas kokousta. Päästiin aika hyvään konseksukseen, että ens viikolla alettais tekeen duunia ihan kunnolla. No sen aika sit näyttää kuinka siinä käy, olen kuitenkin luottavainen.
Olen ollut reilun viikon antibiottikuurilla vatsavaivojen vuoksi. Kai siellä joku önniäinen oli. Sen ansiosta on sit vietetty myös tipatonta aikaa jo 3 viikkoa. Eilen piti tehdä lammaspaistia, no lammasta ei löytynyt edes naapurin pellolta, niin tehtiin sit lammas/kana paistia. Siitä tuli kyllä erittäin hyvää, äsken sitä vielä söin ja otin lasillisen punkkua sen kanssa. Kyllä oli hyvää.
Ens viikonloppuna sit pääsiäinen, varasin hotellin Ohridilta, ajelen sinne to iltana tai pe aamuna. Näkeepähän hieman toisenlaisia maisemia ja ajattelin käydä patikoimassa paikallisilla vuorilla.
Tänään käytiin aamulla pikku patikoinnilla Germia puistossa ja iltapäivällä avattiin tenniskausi. Eli kovin urheilullisissa merkeissä täällä on elelty.
Nyt kello on niin paljon, että lienee syytä siirtyä vaalituloksien seurantaan.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.
eulextyömies