tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tervehdys Maidon ja Hunajan maasta

Kuten otsikko kertookin, niin lomat on taas lusittu ja Kosovossa ollaan. Kieltämättä hienoisia käynnistymis vaikeuksia oli tänään. Aamusta putsasin 3 tuntia duunimeilejä, ehdinpä niistä lukemaankin muutaman.
Skimbareissu Gressoney la Triniteen oli tosi jees. Mukavan pieni mesta, mutta kaikki toimi. Sinne pitää ehdottomasti mennä vielä uudelleen metsästämään pehmeää lunta. Kelit oli kondiksessa, mahtavaa safkaa ja hotlassa jopa sauna. Siinä kaikki ainekset hyvälle skimbalomalle. Yhtenä päivänä otettiin opas ja lähdettiin offille etsimään pehmeää lunta. Ihan hyvin sitä löytyikin, kun edellisenä päivänä satoi noin 30 cm uutta lunta. Mulla tosin oli hieman vatsan kanssa ongelmia, joten se hieman haittasi menoa. Siinä tietty tuli sellainen kulttuurishokki kun matkustelee niin vähän..
Sunnuntaina kun tuli himaan, olin kyll ihan finaalissa. Illalla 21.15 nukkumaan ja heräsin 06.55. Tänään ei sit enään olekaan ihan niin puhki. Kävin duunin jälkeen pikku lenkillä. Oli kyllä uskomattoman raskasta, vaikka olin viikon tankannut pastaa ja punkkua. Muuten keli oli oikein ihanteellinen, vielä kuuden aikaan illalla tarkeni hölkätä sortseissa ja t-paidassa.
Mun piti julkaista tämä teksti jo maanantai iltana, mutta kuinka ollakaan, sähköt meni yhdeksän aikaan, joten jatketaan tarinaa näin tiistai aamusta. Uusia kuvia en pysty vielä julkaiseen, mutta ehkä illemmalla, kun on enemmän aikaa. Tosin illalla tulee mesuliigan matseja, mutta yritetään. Sen verran kuvia vilkaisin, että aika ylivalottuneilta näyttivät, kun se mollukka paistoi ihan täpöllä.
Nyt on skimbat kannetttu varastoon ja valmistautuminen kesiskauteen on täydessä vauhdissa.
Oikein mukavaa kevättä sinnekin ja huomenna sit sinipunaisia paitoja päälle, kun katselette Barcan peliä.
kohta kesämies