sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kuumottaa

Siis jo pelkästään se, kun palasi Pristinaan ja täällä on reilu 30 astetta lämmintä.
Noh, realiteetit nappas kuitenkin kasvoille tossa just ennen lomaa, kun eulex ilmoitti, että firmassa tehdään organisaatio uudistus ja siinä vähennettiin noin 200-300 vakanssia. Mun vankanssi muiden ohessa. Nyt olis ens torstaihin aikaa hakea uutta mestaa avoimena olevista paikoista.
Kieltämättä ihan mielenkiintoinen kuvio, varsinkin kun kukaan ei tiedä, miisä vaiheessa ne, jotka eivät saa uutta paikkaa, potkitaan pois. Avoimia paikkoja ei kuitenkaan ole kuin muutama kymmenen, kun työpaikan hakijoita tosiaan se 200-300.
Loma Suomessa oli kerrassaan mainio, vaikkakin tuo duunijuttu pyöri ihan tasaisesti mielessä. Just hetki sitten palasin kyliltä, missä käytiin vetämässä kunnon pihvit. Samassa paikassa syötiin pihvit kutakuinkin 1,5 vuotta sitten sunnuntaina, kun tultiin missiollle. Ihan kivaa fiilistelyä siis.
Tänään ajoissa nukkumaan ja huomenna normi rytmiin. Ihan kiva olis käydä suihkussakin vielä, mutta kun vettä ei tule niin se on hankalaa. Täytyy vaan olla iloinen, että sähköt toimii..
Toi merikotkan kuva saa vielä jäädä, sen saamiseksi tehtiin Malawilla sen verran paljon duunia. Eikä toisaalta just nyt parempaakaan löydy. Näihin kuviin - näihin tunnelmiin.
eulextyömies - vielä toistaiseksi