tiistai 13. syyskuuta 2011

Tiistai toivoa täynnä..

Nyt on juhlat juhlittu  ja palattu arkirutiineihin. Viikonloppu meni pikku känösissä, olisko ehkä otettu yks lasillinen liikaa punkkua safkan kanssa, kun jotenkin aamulla oli epämääräinen olo. Yks Kosovossa syntynyt suomalainen sälli vei meidät sit lauantaina tonne Serbian rajan tuntumaan Balkava järvelle syömään, jonka jälkeen elämä rupes voittamaan. Sunnuntai menikin ihan toipuessa ja etupihalla pöjöttäessä ja lukiessa. Täällä helteet jatkuu edelleen. Reilu 30 astetta lämmintä. Paikallisetkin on suht ihmeissään, kun ei täällä normisti tähän aikaan enään helteitä yleensä ole. Noh, ollaan tyytyväisiä, koska kohta on taas kylmää ja kosteaa ihan liiankin kanssa.
Toistaiseksi ei ole vielä kuulunut mitään uusista duunihommista. Viimeistään ens viikolla niillä pitäis kyllä jo olla jonkinlainen näkemys asiasta.
Viikonloppuna ajattelin suunnata kesäkauden lopetukseen Ohridille. Jotenkin tuntuu siltä, että nyt on hyvä lähteä pariks päiväks johonkin muualle. Syksy varmaan muuten meneekin melko tiiviisti täällä kotikulmilla. Tai tietty jos duunit ei jatku, niin sit pitää pakata Audi ja lähteä ajeleen johonkin suuntaan täältä, mutta ei nyt sentään vielä.
Leppoisaa syksyn jatketta sinne,
eulextyömies - vielä toistaiseksi