torstai 8. syyskuuta 2011

Viikonloppua odotellessa

Täällä maidon ja hunajan maassa on nautiskeltu vuoden parhaista keleistä. Aurinko paistaa ja lämmöt siinä 25-28 graadia, ei ollenkaan liian kuuma vaan just passeli. Kyllähän nää kelit jossain vaiheessa viilenee, mutta nautiskellaan nyt näistä antimista.
Maanantaina väsäsin uuden työpaikkahakemuksen. Olis voinut tietty keskittyä siihen hieman enemmän, mutta ei vaan loman jälkeen jaksanut. Tänään oli viimeinen palautuspäivä, joten nyt vaan jäädään odotteleen. Ens viikolla tai viimeistään seuraavalla pitäis jo jotain kuulua.
Duunit ei kauheesti motivoi, toisaalta ne paikalliset poliisit, ketä mentoroin, eivät olleet kovin yhteistyöhalukkaita kun kuulivat, että lähden pois. Sain vielä hommaksi tehdä yhteenvedon tuosta porukasta minkä kanssa olen töitä tehnyt. Suht työläs homma ja kukaan sitä mun yhteenvetoa ei tule lukemaan. Noh kirjoittelen vielä varuiks niin monta sivua, että se varmuudella päätyy silppuriin.
Kaikesta huolimatta, huomenna juhlitaan kun järkätään suomalaisten tapaaminen täällä Pristinassa. Voipa olla, että bileet jatkuu grillailun merkeissä vielä lauantainakin. Kävin lataamassa jääkaappiin sopivasti skumppaa ja muuta kesäistä janojuomaa. Ensin kuitenkin käydään keilaamassa. Olis mestaruus puolustettavana, mutta kun kaikki muut voittoisan joukkueen jäsenet on jo Suomessa, niin pitää löytää uus joukkue. Sit syödään ja ehkä pari lasillista punkkua safkan kanssa.
Näillä mennään ja katsotaan mihin se riittää - oikein mukavaa viikonloppua.

eulextyömies - ainakin vielä toistaiseksi