perjantai 16. syyskuuta 2011

Viikonloppua kaikille

Terkut Ohridilta. Tulin tänne pakoon tuota Kosovovon tulihelvettiä.. Just nyt maisema on tuo mikä ylläolevassa kuvassa. No eihän toi häävi ole, mutta onneks on kuitenkin lämmintä (+30).
Kuvaottohetkellä lasi oli vielä täynnä, nyt se ei enään ole. Luin just duunimeilit ja sain vahvistuksen uudelle duunille.Musta tulee Eulexin "karhu ryhmän" technical support operator. En hakenut sitä eka sijalla, mut nyt oon tyytyväinen, että pääsin sinne. Siinä tuli tarkkailun ja ton ryhmän välillä kisa kumpi mut saa, toi ryhmä voitti. Kun hain eka sijalla kuitenkin tarkkailuun, niin voin edelleen mennä moikkaamaan kavereita viereiseen parakkiin. Tolla ryhmällä oli kovemmat pomot, koska ne pysty vetään mut omaan jengiinsä vaikka hain niitä vasta kakkossijalla.
Nyt tulee sit ihan uudet kuviot eteen, mikä tuossa hommassa eniten kiehtookin. 1,5 vuotta aikaa opetella uus ammatti... Niin mullahan on missio hieman yli puolivälin, ainakin just nyt siltä vakuttais. Kun kävin pari päivää sitten juttelemassa yhden tuon ryhmän ryhmänjohtajan kanssa, niin olihan siinä melkoisia markkinapuheita. Kaveri katteli mun naamaa ja kyseli, et kiinnostaisko tuollaiset käysilaskeutumiset helikopterista ja sen sellaiset puuhat. No kieltämättä hieman enemmän se kiinnostaa kuin vuosikausia tehty konnien kyttääminen tunnista toiseen, vaikka on siinäkin oma viehätyksensä. Suomessa tuollainen duunin vaihto vaan ei onnistuis mitenkään, se on aivan selvä juttu.
Kiva olla taas pitkästä aikaa intoa uhkuen tekemässä duunia. Toi advisor homma oli ihan jees ja parhaimmillaan tosi jees, mut se on hieman sellaista, et sulla on työvälineenä paljon tietoa ja köysi. Sillä köydellä sä vedät sitä porukkaa oikeaan suuntaan jos ne siihen tarttuu, mut jos ei tartu, niin sillä on pirun hankala työntää ketään. Nyt kaikki duunikaverit on länkkäreitä, joka tekee hommasta huomattavasti helpompaa, kaikella kunnioituksella Kosovon poliisille.
Siinäpä taas tän hetken tunnelmia. Just nyt muuten on menossa EM korismatsi Espanja-Makedonia, täällä räjähtelee jokapaikassa kaikenlaisia jytkyä ja hirmu möykkä kuuluu kyliltä.
Näihin kuviin - näihin tunnelmiin.
vkl kesis