keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Pikkulauantaita Pristinasta

Työläisen viikko on jo kääntynyt paremmalle puoliskolle ja viikonloppu tulee taas ihan just. Edellinen viikonloppu meni ihan mukavasti, tosin ne serbikylässä olleet bileet oli suht fiasko, mutta lähdin sit ajoissa sieltä keskustaan. Ei vaan pystynyt oleen pienessä baarissa, jossa kaikki poltti röökiä ihan ketjussa. Sit vielä kun entisen jugoslavian alueelta tulleet duunikaverit rupes laulaan oikein urakalla, niin silloin oli aika lähteä. Keskustan irkkupubissa tapasin tuttuja, jopa pari tuttua brankkaria stadista ja Vantaalta. Kundit oli parin viikon reissulla kouluttamassa kosovolaisia brankkareita.
Huomenna olis oman duuniporukan läksiäisiä. 3 kaveria lähtee himaan ens viikolla, joten sitä juhlitaan sit oikein kunnolla. Voi olla, että pe aamusella ei mennä kovin varhain duuniin. Tarvittaessa työajassa on hieman joustoa käytettävissä..
Ens viikko sit vielä duunia ja sen jälkeen kohti Espanjaa. Toki käyn moikkaamassa Pulkkisen Jormaa Fuengirolassa ja katsomassa miten tuo ulkosuomalaisten yhdyskunta siellä toimii. Sit varmaan kurvailen rannikkoa pitkin Portugalin suuntaa. Sen kummempaa suunnitelmaa ei ole, joten fiilispohjalla mennään.
Ens viikoks ja viikonlopuks on edelleen luvattu mukavia kelejä. Voipa olla, että pistetään vielä grilli tulille joku päivä. Eipä täällä tämän kummempia, eilen suunnittelin jo seuraavan kevään ja kesän lomia. Aika menee nopeesti ja kun lomat suunnittelee suht ajoissa, niin voi olla, että ne saa pitääkin haluamanaan aikana. Tammikuun Thaimaan reissun jälkeen ehtis tekeen pari skimbareissua, ehkä yks Bulgariaan, jos sinne sattuu tulee kunnolla lunta ja toinen vaikka Italiaan.
Noh, pitää nyt kuitenkin ensin käydä siellä Espanjassa.
Oikein lupsakkaa loppuviikkoa kaikille.
eutyöläinen