perjantai 14. lokakuuta 2011

Yksi aikakausi päättyi tänään

Tänään, tasan 8 kuukauden pituinen MMA (monitor, mentor, advise) jakso päättyi. Juhalan kunniaksi pidettiin viimeinen viikkopaltsu kahvilassa ja pomo jopa tarjosi kahvit...
Maanantaina pakkailen kamat ja muutan toiseen leiriin. Itseasiassa samaan leiriin, mistä 8 kk sitten siirryin noihin hommiin. Toimisto vaan on viereinen mistä silloin aikanaan lähdin. Pääseepä huuteleen viereiseen konttiin vanhoille kavereille, niitä sielä vielä jonkin verran on jäljellä..
Kelitkin parani viime vkl jälkeen. Nyt on ollut ihan mukavaa lämpoistä ja aurinkoista päivää ollut tarjolla. Lounasaikaan tarkenee vielä syödä terdellä.
Eipä täällä tämän kummempia, ihan kiva kun ens viikolla alkaa taas uusia ajanjakso, aika menee taas hirveetä vauhtia, kun opettelee uudet kuviot, kujeet ja duunikaverit.
Toi kuutamokuva on tavallaan kaunis, otin sen liikkuvasta autosta joskus 1,5 vuotta sitten, kun tultiin iltasella duunista jostain kauempaa.
Oikein mukavaa viikonloppua sinne. Me lähdetään tilipäivän kunniaks syömään thaikkuruokaa ja sit kuunteleen jotain ulkomaalaista jazz bändiä.
vkl kesis