tiistai 11. lokakuuta 2011

Tiistai terkut Pristinasta

Taas on hiekkaa valunut varmaan kuutiollinen tiimalasissa, sitten viime kommenttien.
No ei meidän päiväkännit olleet sentään niin rankkaa, että toipuminen olsi vienyt näin kauan. Itseasiassa eipä ole ollut kovin paljon kommentoitavaa. Siis business as usual.
Viime viikonloppu oli heiman poikkeuksellinen kun saatiin pari duunikaveria tänne kylään. Kiitokset pojille vaan vierailusta tämänkin foorumin välityksellä. Se on aina kivaa omalta kannalta, kun näkee hieman uusia kasvoja ja kuulee juttuja mission ulkopuoleltakin. Kavereilla erinomainen ajankohta vierailulle, kun to-pe oli ihan hellekeliä ja sortseissa tarkeni. Sit lauantaina lämpötila putos 20 astetta ja vettä tihuutteli ihan tarpeeks.
Onneks kelit hieman parani,kun tänään oltiin ampumassa, niin saatiin treenata ihan aurinkoisessa ja lämpimässä kelissä. Muistutuksena viikonlopusta, Brezovican vuorilla on kuitenkin ihan reipas lumipeite.
Kämppäkin jähtyi ihan kunnolla, onneks just äsken saatiin polttoainetta, niin saa patterit lämpiämään.
Nyt vaan sit odotellaan joulun saapumista, kohtahan se tuleekin. Tosin sitä ennen, eli 10 min kuluttua, mun pitää lähteä yhden kaverin läksiäisiin, joten tässäpä tärkeimmät kuulumiset täältä. Katsotaan jos löydän jonkun ajankohtaan liittyvän kuvan tohon etusivulle.
eulextyömies