tiistai 18. lokakuuta 2011

Tänään oli hyvä päivä

Kertakaikkiaan hyvä päivä. Olin eka kertaa uudessa duunissa. Yksikön pomo heitti mut heti estradille ekassa palaverissa. En oo kyllä vielä tähän päivään mennessä saanut noin hyvää vastaanottoa missään duunissa. Koko porukka antoi valtavat aplodit, teki kyll mieli kysyä, et onks tää vidduilua heti alkuun..
Kyll siellä ainakin on hyvä meininki, jäljellä olevat 16 kuukautta menee varmaan aika nopsaan. Mulla on siinä ihan passelisti duuniakin, joten ei tarvii pelkästään istuskella konttorilla ja pyöritellä peukaloita. Joka päivä klo 14 briiffin jälkeen voi mennä treenaamaan, jos ei oo mitään operaatiota just päällä.Aika paljon voi syyttää itseään, jos ei reilun vuoden päästä ole suht hyvässä kuosissa.
Huomenna pitää vielä varmistaa lomahommat, että reilun parin viikon päästä pääsee kierteleen autolla Etelä Espanjaa ja kenties Portugaliakin.
Nyt on parina aamuna ollut pakkasta. Saa rapsutella auton ikkunoita skrapalla ihan tosissaan, että saa ne puhtaaks. Päivällä sit on vajaat 20 astetta, jos aurinko paistelee, kuten tänään.
Tossa muutama viikko siiten päätin palkita itseni talvilomalla ja ostin lennnot vuoden vaihteessa Bangkokiin. Ostin ne paikallisesta matkatoimistosta, vaikka yleensä ostan kaikki lennot netin kautta. Toisinaan noilta saa lentoja halvemmalla kuin netin kautta, niin nytkin. Pari päivää sitten aloin katseleen niitä lentoaikatauluja netin kautta. Lyödessäni varauskoodin, niin se ilmoitti, että liput on peruttu. Sit kun tulin himaan, niin huomisn, että menolento oli kirjattu 29.9 vaikka sen piti olla 29.12. ja sen mukaan menolento oli jo mennyt. Sit ei muuta kuin matkatoimistoon selvittään asiaa. Ne ihmetteli sitä kovasti, mutta onneks siellä oli se lipun tehnyt tyttö ja se otti asian hoitaakseen. Tänään sit se soitteli, että reilun satku lisämaksulla saan uuden lipun. Onneks se oli Turkish Airwaysin lento, ne oli suht joustavia asian suhteen. Niillä on muutenkin aivan erinomainen palvelu koneessa. Hyvät safkat ja juomaa tulee sen mitä jaksaa juoda. Uusi vuosi siis vaihtuu varmaan Bangkokissa.
Oli tosiaan sen verran hyvä päivä, että oli pakko duunin jälkeen ottaa lasillinen punkkua.
Mukavaa viikon jatketta sinnekin.
eulextyömies